Ryan Публикувано Март 15, 2007 Share Публикувано Март 15, 2007 Извинявам се за некомпетентноста но сега се сблъсквам с тия неща,може ли някой да ме светне,тая програма 'гитар про",за какво точно се използва,и с какво е полезна ,гледам че много хора я използват,какви възможности има.Освен това,искам да попитам за някоя програмка,с която мога да запиша това което свиря с китарата ,на компа.Нещо с което да започна,не сам много вещ в света на софтуера особено на този тип.Иначе си имам,китара,процесор и комп. Може ли някой да ме насочи с 4,5 изречения.Не сам много тъп схващам сравнително бързо)).Благодаря ви предварително добри хора) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Март 15, 2007 Share Отговорено Март 15, 2007 гуитар про е за просвирване на таблатури,едновременно свирят и бас и барабани икитари и вокали и синтезатори...като си инсталираш ще видиш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Март 15, 2007 Share Отговорено Март 15, 2007 Съгласен съм с колегата- най-добрия начин да разбереш е да инсталираш програмката. Иначе работи с файлове подобни на МИДИ- виждаш "разписана" музиката. А иначе китари можеш да записваш с много програми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ryan Отговорено Март 15, 2007 Автор Share Отговорено Март 15, 2007 Ясно,разбрах,даже вече я инсталирах,и я разучавам.А за запис на китари някоя програма конкретно? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Март 16, 2007 Share Отговорено Март 16, 2007 Много са. Една безплатна програма е тази: Бъзз Има и други програми, които колегата Митко Налбантов много качествено и подробно е изброил в същия раздел Софтуеър в първата пинната тема на bobalan http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=7641 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts