Freak666 Публикувано Март 15, 2007 Публикувано Март 15, 2007 Та язе се водим басист и скоро време тряа да подменям инструмента 4е тая мойта барака вече е в предсмъртна агония...Та да ви питам...Я кажете са..Кво инструментче ще препоръчате за около 600-700-800 кинта...Предпочитам 4 струнните модели но се чудя къв точно...Бях се наточил на един два Ibanez...Но все пак да чуя ващо мнение Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Зависи от стила ти! Още можеш да използваш търсачката на форума и да достигнеш до най-обсъжданите модели и да се спреш на един или повече от тях Има и няколко онлайн магазина, които биха дали много ясна представа за цени и модели. Цитирай
fiorelli Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Каквото и да свириш най-добре си вземи нещо Фендерско.Mоже и да ти се стори малко тояга грифът в началото но с времето ще се убедиш че е за добре. Успех! Цитирай
fifcho Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 (Редактирано) Ако ще свириш скорости, си вземи нещо дето грифа ще ти е удобен. Иначе Ямаха или Уоруик. Фендера също не е за подценяване ако е оригинален, ама на мене ми идва малко преобладаващ в средите. Редактирано Март 15, 2007 от fifcho Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 (Редактирано) ^ Фендер за 700-800 лв ... , тва ще е някъв страхотен Фендер ..Иначе според мен иди се разгледай по магазините , пробвай , така е най добре.За тези пари можеш да си намериш стабилна тояга! Редактирано Март 15, 2007 от Self-Sacrifice Цитирай
kolega Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Няма да сгрешиш със Yamaha Rbx374 . В България, нов, този бас струва около 700 лв. Аз имам 5-струнния вариант, и съм безкрайно доволен от него (благодарности на Мефистофел!). По мое мнение, е доста над Ибанците от този ценови клас. Цитирай
assoass Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 Аз лично съм на мнение, че има доста прилични басове за тази цена. Виж нещо втора ръка, дано изпадне. Ако ли не - със сигурност бих те препратил кум музикална къща "Фактор". Там имаше (мисля, че все още има) два Hohner-a. Пробвай, сториха ми се доста, доста читави-удобни и с як звук. Най-малкото- формата също е страхотна-доста модерна Aко не се лъжа единият модел беше това..... Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 Споделям мнението на Илия! И аз ги гледах и не съм чул лошо за тези басове досега... Цитирай
Recommended Posts