Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 Ми аз знам как да си го сетуп-на, но не мога да постигна под 30 -ина милисекунди, а с АСИО плъгините постигам 2.66 милисекунди. Плюс това в FXBOX НЯМА читава амп - симулация, и звучи като дисторшън-педал. В сравнение с Guitar Rig, FXBOX звучи СМЕШНО! Цитирай
st0rmblastt Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 Ми аз знам как да си го сетуп-на, но не мога да постигна под 30 -ина милисекунди, а с АСИО плъгините постигам 2.66 милисекунди. Плюс това в FXBOX НЯМА читава амп - симулация, и звучи като дисторшън-педал. В сравнение с Guitar Rig, FXBOX звучи СМЕШНО! Аз пък на РИГ-а имам към 1 секунда латенсия С един DI Box мисла, че има шанс да бие РИГ-а по звук. Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 Не добри са: Line6 AmpFarm, Sans Amp Би ли споделил къде си ги пробвал и какво не ти е харесало? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 (Редактирано) При едно приятелче с MACKIE звукова платка. В звука им се забелязва една и съща "текстура" без значение кой амп използвате, и на какви настройки, малко като първите версии на Amplitube. Mackie UAD-1 Nigel, обаче звучи доста добре. FXBox наистина си е алтернатива за хората без АСИО поддръжка. Ако го използваш като дисторшън педал, който отива към истинско кубе, наистина не е зле, но той НЕ МОЖЕ да бие РИГ-а, защото просто НЯМА кубе-симулации. Това е все едно да кажеш че педала Boss Metalzone може да бие по звък Marshall JCM900, като забравяш, че металзона си е ДИСТЕР(както FXBOX), а Маршала си е цяло кубе, с говорител, усилвател, предусилвател и кабинет. Гитар Риг-а си е цялостен набор от ДИСТЕРИ, ДИЛЕИ, КОМПРЕСОРИ и т.н. и най-важното УСИЛВАТЕЛИ и КАБИНЕТИ с ВИСОКОГОВОРИТЕЛИ. Разбираш ли - в FXBOX липсват симулациите за акустични системи! FXBOX е все едно един от педалите в Гитар Риг, и по един Дилей, Хорус. Без значение колко DI-BOX -а и сложиш на FXBOX, тя винаги ще си остане една стара играчка(от доста годинки е). От времето когато средния комп беше К6 - 300 мегахерца. Редактирано Ноември 23, 2005 от Evtim Djerekarov Цитирай
KOCATA Отговорено Ноември 25, 2005 Отговорено Ноември 25, 2005 Е аз се връщам значи назад във времето, защото моя комп си е баш К6-300MHz :wall: Но който с каквото разполага... тамън свърших с всички постове и сега почвам да инсталирам и деинсталирам, очакваме дълга нощ с много дълъг дераг Някой беше писал да се инвестира в хардуер за китарата а не аза компютъра и е напълно прав човека. Само веднъж съм пробвал дисторжън и то когато хванах електрическа китара за първи път. Но въпреки това простата логика го подсказва... Който има да инвестира, който няма...да се рови из нета Цитирай
KOCATA Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 Да бъде и пребъде мулето... В нета с сбърках да търся всякакви глупости, а то всичко стоя и ме чакало в мулето. Това с 4 минутното ползване се оправи при Guitar FX BOX-a. ако някои все още не си е оправил проблема ето я програмката със сътветния крак за нея. Guitar FX BOX 2.6 Цитирай
Recommended Posts