stratocaster Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 всичко е менте. вече всеки гледа да ти вземе парите. иначе за тва че не си разбирал и че си нямал пари - споко! и аз бях така всички сме били. никой не се е родил с ибанез JS в ръцете Цитирай
keeper Отговорено Март 17, 2005 Автор Отговорено Март 17, 2005 никой не се е родил с ибанез JS в ръцете Хе хе хе - това е верно де - ма некои и с Ибанец свирят като с Ебанец -така че пак стигаме до дрънкача - туй то. Цитирай
stratocaster Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 скуайъра с нищо не ви е виновен. за тва говорих. на мене най-яката китара на света да ми дадеш пак ще одрискам всичко Цитирай
keeper Отговорено Март 17, 2005 Автор Отговорено Март 17, 2005 Ееее аре са нема нужда си фърляме кал по врата Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Ееее аре са нема нужда си фърляме кал по врата http://kushon.hit.bg/mp3/rychenichka.mp3 тази идея за риф записах буквално преди 3 минути..да чуеш как ми звучи китарата...записа е със Зум606 директно в 100 годишния комп Цитирай
vovcho Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 (Редактирано) Ееее аре са нема нужда си фърляме кал по врата http://kushon.hit.bg/mp3/rychenichka.mp3 тази идея за риф записах буквално преди 3 минути..да чуеш как ми звучи китарата...записа е със Зум606 директно в 100 годишния комп Много ми хареса Моля ти се ми пусни гамата на лс. Звука е хубав но се дължи повече на зуума според мен. В смисъл скуяр със зуум е много добра комбинация. Ама и теб си те бива. Нали все си говорим, че има значение и кой свири Редактирано Март 17, 2005 от vovcho Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Моля ти се ми пусни гамата на лс. Да ти пусне гамата?!? Иначе със spotlight_kid и преди сме си говорили за: Squier Strat + Zoom 606 = много възможности за саунд тип Ritchie Blackmore Цитирай
vovcho Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Моля ти се ми пусни гамата на лс. Да ти пусне гамата?!? Иначе със spotlight_kid и преди сме си говорили за: Squier Strat + Zoom 606 = много възможности за саунд тип Ritchie Blackmore Да бе, по която го свири това. Ама то аз са се хванах да посвира и се оказа, че и аз ги мога такива. Само малко скорост трябва да развия. А, иначе за комбинацийката, нали, и аз съм го забелязал това нещо. Обаче, тука покрай вас в тоя форум си продадох и процесора и сичко, и са си карам на кубенцето + чат-пат уа-уа Цитирай
One_Voice Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 темата не е ли за йамахи и скуеари, който с квот го кефи да свири ако ще и с Кремона Цитирай
jFog Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 иначе под 1500$ хубава китара нъц. aaaaaaaaa има има амиго не си мисли ПОне като за мен де Цитирай
niki123bg Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 иначе под 1500$ хубава китара нъц. aaaaaaaaa има има амиго не си мисли ПОне като за мен де И аз така Много съм доволен от моята Yamaha RG420S и някои хора с Ibanez-и също могат да потвърдят че не е никак лоша... Освен тва е под 1000 лв... Кви $1500 кви 5 лева Цитирай
fLiSk Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Моляяя? алоо под 1500 има даже добри модели на Гибсън а и на PRS а и на Fender... над 1500 в повечето случаи са вече яко спешълите А аз иначе препръчвам Ямахата. По принцип съм фен на Фендерските (сега си имам фендерче ) ама за нисък клас Ямаха са дсота по - добре... Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 аз съм с упгрейднат скуаиър и 10х просто само ако имаше 24 позиции. много зависи от настройки и тн, но взимайки пък скъпа китара в повечето случаи няма нужда да се правят финни настройки на каквото и да било, единственото нещо, което на мене мноооо ама мнооооо ми харесва е демпването на пружините на флойд роуза, което дори и при скъоите китари не съм виждал незнам защо Цитирай
MDFk Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 (Редактирано) иначе под 1500$ хубава китара нъц. aaaaaaaaa има има амиго не си мисли ПОне като за мен де Не само ти мислиш така! Ямаха.Определено.Скуайър са дъщерна,Ямаха самостоятелна фирма.Вдъхва повече доверие и го оправдава с по-добри инструменти. Макар че от друга страна скуайърите са удобни,но аз си предпочитам "японката".Тва е. Редактирано Март 17, 2005 от MDFk Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 :think: абе аз да питам лексус не са ли дъщерна на тойота Цитирай
Recommended Posts