Led Zeppelin Публикувано Март 13, 2007 Публикувано Март 13, 2007 Здравеите,чупи ми се горното магаренце на китарата,,телекастер,,от Бургас съм и тук няма такова нещо всички музикални магазини съм обиколил,и никои незареждал и не искал да се занимава с такива дреболии.Въпросът ми е ако някои знае къде продават да пише.Поздрави Цитирай
Свилен Бас Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Що не опиташ временно да го стабилизираш със секундно лепило, пък ако ти хареса, може и за по-дълго да го оставиш така? Цитирай
stratocaster Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 (Редактирано) виж какво ти писах в другата тема, лесно е да се направи хубаво магаренце обади се и ще я оправим Редактирано Март 14, 2007 от stratocaster Цитирай
Overdrive Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 моя съвет е да си направиш от кокал - много подобрява акустиката на инструмента, кокал може да се вземе предполагам знаеш от къде трябва ти някакъв резбарски лък или малко трионче и 1-2 часа време. Направих това на един страт и изключително подобри звука Цитирай
Led Zeppelin Отговорено Март 14, 2007 Автор Отговорено Март 14, 2007 Да аз в момента съм с такова ,ръчно направено но от някакъв специален метал,добре е китарата си е вярна и всичко,но си мисля че с оригинално или друго таков струните ще паднат още малко без да праждят,та затова си търся друго Цитирай
Aureliano Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 Щом това магаре не е на парчета, а е само високо (?) издълбай си с малка плоска и остра пиличка каналчетата и да са 1мм по-високо отколкото позициите. Цитирай
Led Zeppelin Отговорено Март 14, 2007 Автор Отговорено Март 14, 2007 И ма нещо като златна среда там нестава така,смъкна ли каналите струните падат и дори да е на 1 мм започват да праждят дразнещо,то не ч ее голям проблем това,през кубето намаля този звук но все пак.Целта ми е просто ако някои знае в софия къде продават готови оригинални магаренца да споделя....Всичко друго ще правя в краен случаи вече... Цитирай
Led Zeppelin Отговорено Март 14, 2007 Автор Отговорено Март 14, 2007 Иначе мерси много за съвета ама разбериме,мисля,че по добро магаре от това скоето свиря ще е само оригиналното,затова търся из магазините,но неоткривам... Цитирай
vlex Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 Като браждят праговете, защо не отпуснеш малко от тръс рода грифа и да оставиш да се извие по посока на опъна на струните и да елиминираш бражденето Магарета мисля в арлина и в малкия цум съм виждал. И дебелия чичко в пряката на пиротска зад католическата катедрала (джем сешъна) също ще има. Той кво ли няма в тия гигантски каталози Цитирай
Led Zeppelin Отговорено Март 15, 2007 Автор Отговорено Март 15, 2007 мерси ще кажа да проверят ,че в момент ам еняма в София Цитирай
Recommended Posts