Jump to content
Българският форум за музиканти

Къде се продават оригинални Remo и Evans?


Recommended Posts

Реших да си купя Ремо Амбасадор кожици и отидох при Пепи Славов, оказа се, че няма в наличност и ми препоръча Енкор-лицензни на Ремо > еквивалент на Амбасадор или да отида във Фактор. Тъйкато отзивите във форума относно Енкор не бяха добри, реших да се пробвам във Фактор. Там отново ме посрещнаха с оферта за Енкор с коментара, че оригиналното Ремо вече нямало търсене и не им излизало рентабилно > а също така и щото "музикалният бизнес в БГ западал" лирично отклонение от страна на Рокера зад щанда. Е, в крайна сметка реших да взема една 12 и 16 да ги пробвам, но все пак > ако ме издразнят - Къде се продават оригинални REMO и Evans?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оригинален Еванс - в Динакорд, оригинално Ремо - при Цецо Русинов(дебелия:punk_guitar:), зад консерваторията в една пресечка на Евлоги Георгиев. иначе можеш да си внесеш при него както и ако си поискаш от Капъша(магазин "Джам"), който се намира зад паметника Света София, ама е трудно да се обясни по-подробно, ако не знаеш къде е :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз търсих РЕМО без разните Енкор и стигнах до Цецо Русинов - има разнообразие. Но пък РЕМО Ебони така и не можах да намеря и се налага да поръчвам от чужбина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на същото мнение :ph34r: В момента ползвам такива и съм много доволен!Btw,ако някой ползва Еванс ЕМАD 2 Clear,моля да сподели мнението си,защото в момента чакам такава кожа и искам да придобия някаква представа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.