ronio Публикувано Март 13, 2007 Публикувано Март 13, 2007 Реших да си купя Ремо Амбасадор кожици и отидох при Пепи Славов, оказа се, че няма в наличност и ми препоръча Енкор-лицензни на Ремо > еквивалент на Амбасадор или да отида във Фактор. Тъйкато отзивите във форума относно Енкор не бяха добри, реших да се пробвам във Фактор. Там отново ме посрещнаха с оферта за Енкор с коментара, че оригиналното Ремо вече нямало търсене и не им излизало рентабилно > а също така и щото "музикалният бизнес в БГ западал" лирично отклонение от страна на Рокера зад щанда. Е, в крайна сметка реших да взема една 12 и 16 да ги пробвам, но все пак > ако ме издразнят - Къде се продават оригинални REMO и Evans? Цитирай
Katsko Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 оригинален Еванс - в Динакорд, оригинално Ремо - при Цецо Русинов(дебелия), зад консерваторията в една пресечка на Евлоги Георгиев. иначе можеш да си внесеш при него както и ако си поискаш от Капъша(магазин "Джам"), който се намира зад паметника Света София, ама е трудно да се обясни по-подробно, ако не знаеш къде е Цитирай
Infanticide Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 И аз търсих РЕМО без разните Енкор и стигнах до Цецо Русинов - има разнообразие. Но пък РЕМО Ебони така и не можах да намеря и се налага да поръчвам от чужбина. Цитирай
Danny47 Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 В Yamahata ще намериш най-евтините цени на Evans!!! Аз от там си взех, а и Evans kicks ass! Цитирай
drummer_93 Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 И аз съм на същото мнение В момента ползвам такива и съм много доволен!Btw,ако някой ползва Еванс ЕМАD 2 Clear,моля да сподели мнението си,защото в момента чакам такава кожа и искам да придобия някаква представа. Цитирай
Recommended Posts