the_gorer Публикувано Март 15, 2005 Публикувано Март 15, 2005 (Редактирано) Какво ще кажете тук всеки да си поства линкове към пресети (бленди) за GuitarRig, Amplitube, GreenMachine или каквото там ползвате? Естествено не само ваши пресети, но и такива, които сте смъкнали отнякъде, някой ви е дал и т.н Мисля, че ще е полезно. Аз поствам ТОЗИ пресет за GuitarRig. Намерих го някъде в Интернет. Би трябвало да имитира различните настройки на апаратурата на Steve Vai. ЕДИТ: Аз лично повече се вълнувам от брутален дет метъл звук. Редактирано Март 15, 2005 от the_gorer Цитирай
AXE Отговорено Март 15, 2005 Отговорено Март 15, 2005 Мен ме интересуват бленди тип Ride The Lightning на Metallica или Pantera . Също така много ме кефи и блендата на соло китарата в Unlimited на Susperia - перфектна е :inlove: Съмнява ме някой да ми намери такава, ама да си кажа Цитирай
the_gorer Отговорено Март 15, 2005 Автор Отговорено Март 15, 2005 АХЕ, ей ти пантерския звук, дето избарах от един готов пресет. Направих му някои корекции и мисля, че се получи много добре. Аз обикновено повдигам високите като слагам малко EQ в ASIO FX Processor, щото ако го сложа директно в GuitarRig, копелето започва да вие и да скърца. Цитирай
AXE Отговорено Март 15, 2005 Отговорено Март 15, 2005 АХЕ, ей ти пантерския звук, дето избарах от един готов пресет. Направих му някои корекции и мисля, че се получи много добре.Аз обикновено повдигам високите като слагам малко EQ в ASIO FX Processor, щото ако го сложа директно в GuitarRig, копелето започва да вие и да скърца. Ще дам мнение като го пробвам. Цитирай
SlipFly Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 :killyou: хах 10х за пресетите суупер са..но аз имам една молба ако някои знае от каде да си драпна GreenMachine моля да даде линк 4е само т'ва не сам използвал още благодарко предварително)) си я :violin: :violin: :violin: :green: :evil: Цитирай
the_gorer Отговорено Март 16, 2005 Автор Отговорено Март 16, 2005 аз имам една молба ако някои знае от каде да си драпна GreenMachine моля да даде линк 4е само т'ва не сам използвал Всякакъв вид пиратски софтуер се дърпа от eMule или eDonkey (eMule е по-добро, щото то така или иначе търси и в нетуърка на eDonkey) Смъкни си тези програми за обмен на файлове и ги ползвай за смъкване на каквото поискаш - кеф ти ефекти, кеф ти музикални програми. Всьо. PS: Най-убичам бис пъри Цитирай
alexthegreat Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 Много добра тема, бравос. Аз бих добавил пресет, постнат от Налбантов + негов демо запис с този пресет. Пресет-а е супер за соло. http://cmusicforum.com/dimitar/Grig.mp3 http://cmusicforum.com/dimitar/solo.bnk Надявам се Налбантов няма да има нищо против, да ни е жив и здрав Ето и линк към самия пост, за тези които желает да прочетат дискусията там: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2011 BTW Наистина из нет-а няма пресети за ГитарРиг-а Ще трябва да разчитаме на собствени "разработки" май. Цитирай
keeper Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 Ами всъщнос има доста пресети ма са само за регистрирани юзери - а регистрациата става само със сериен номер на гитар риг-а - кофти а Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 аз да питам само няма ли някой, който има gnx да сподели пресети, не за друго ама колкото повече, толко повече е казал Пух Цитирай
Recommended Posts