k1ko Публикувано Юли 30, 2018 Публикувано Юли 30, 2018 Здравейте, Имам кубе Marshall MG250, но от 2 дни започна да ми прави проблеми- пускам го, работи 2-3 минути и му се изгубва звука. След около един час, в който кубето е изключено го пускам, отново работи 1-2 минути и спира. Днес го занесох в 2 два сервиза, но и от двете места ми отказаха да го погледнат, защото било специализирана техника и не разбирали. Ако случайно сте се сблъсквали с подобен проблем и имате решение, ще се радвам да го споделите или да ме насочите към място в София, където да ми го ремонтират.Благодаря ви предварително. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dzwer Отговорено Юли 31, 2018 Отговорено Юли 31, 2018 Ако модела е Marshall MG250dfx, схемата я има в нет-а и не е нищо особено. Би трябвало във всеки сервиз да могат да го погледнат. Даже можеш да си я разпечаташ и с нея да отидеш до сервиз: https://elektrotanya.com/marshall_mg250dfx.pdf/download.html Цитирай
k1ko Отговорено Юли 31, 2018 Автор Отговорено Юли 31, 2018 Ако модела е Marshall MG250dfx, схемата я има в нет-а и не е нищо особено. Би трябвало във всеки сервиз да могат да го погледнат. Даже можеш да си я разпечаташ и с нея да отидеш до сервиз: https://elektrotanya.com/marshall_mg250dfx.pdf/download.htmlДа, точно това е моделът на кубето. Благодаря много за отговора. Надявам се да ми обърнат внимание, като отида в сервиза.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dzwer Отговорено Август 1, 2018 Отговорено Август 1, 2018 Ако продължават да отказват по сервизи - пиши. Ако намеря време ще ми го донесеш да го прегледам. Цитирай
k1ko Отговорено Август 4, 2018 Автор Отговорено Август 4, 2018 Ако продължават да отказват по сервизи - пиши. Ако намеря време ще ми го донесеш да го прегледам.Благодаря за отговора. Разбрал съм се с един човек да се чуем и да му го закарам в понеделник. Дано да свършим работа. Ако нещата не станат, ще пиша.Хубав ден.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
MaciejKot Отговорено Септември 9, 2018 Отговорено Септември 9, 2018 (Редактирано) Пробвай и на слушалки дали изключва след 2 минути, най-вероятно прегряват крайните стъпала и им се включва термозащитата. Провери първо дали работи вентилаторът. Редактирано Септември 9, 2018 от MaciejKot Цитирай
Recommended Posts