Jump to content
Българският форум за музиканти

Драйвери за Creative Audigy Se


Asmodei

Recommended Posts

Купих си саунд карта от мултирама, и ми казаха че трябвало да си намеря драйверите от интернет, да обаче аз не си ги намирам и за това ви моля, вие да ми намерите.

 

А между другото не ви препоръчвам да си купувате стоки от там, повечето от персонала нищо не знае и организацията е никаква!

Първо ми казаха че има 3 модела карти на Creative след като си я купих ми казаха, че и на първия етаж имало карти на creative, прибрах се мъчих се да я инсталирам но не можах. Вечерта им се обадих да ги питам дали не са забравили да ми дадат диск с драйвери, те ми казаха да дойда на другия ден да си взема диска с драиверите, и идвам аз от другия край на града и какво мислите ми истърсват, ами вие трябва да си изтеглите драйверите от интернет картата не върви с диск. Направо съм бесен, такива тъпанари няма просто!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.