Asmodei Публикувано Март 9, 2007 Share Публикувано Март 9, 2007 Купих си саунд карта от мултирама, и ми казаха че трябвало да си намеря драйверите от интернет, да обаче аз не си ги намирам и за това ви моля, вие да ми намерите. А между другото не ви препоръчвам да си купувате стоки от там, повечето от персонала нищо не знае и организацията е никаква! Първо ми казаха че има 3 модела карти на Creative след като си я купих ми казаха, че и на първия етаж имало карти на creative, прибрах се мъчих се да я инсталирам но не можах. Вечерта им се обадих да ги питам дали не са забравили да ми дадат диск с драйвери, те ми казаха да дойда на другия ден да си взема диска с драиверите, и идвам аз от другия край на града и какво мислите ми истърсват, ами вие трябва да си изтеглите драйверите от интернет картата не върви с диск. Направо съм бесен, такива тъпанари няма просто! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Asmodei Отговорено Март 9, 2007 Автор Share Отговорено Март 9, 2007 Намерих си драйвери, може да триете темата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts