zanev 70 Публикувано Март 8, 2007 Публикувано Март 8, 2007 Здравейте на всички . Пускам малко от последния мих на второто парче от проекта GODO . Парчето се казва Island of my hope а това е неговото интро и част от куплета вокалите още не са готови но се пекат . Та ми е интересно да чуя вашето мнение . Слушайте и критикувайте на воля . Ето и парчето http://media.putfile.com/Godo-Island-of-my-hope-intro-1 ..... Цеко Цитирай
ililst Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 Ми няма кво да критикувам щот сам само музикант любител. Обаче ще кажа ,че музицата си я бива.Не знам за спецовете-музиканти, ама мен много ме радва Поздрави! Цитирай
jFog Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 бат'ти човеко това трябва да се чуе с вокали! много разбиващо,рифа от 43-та секунда просто размазващ.много ме кефят подобните му кви са вокалите ако не е тайна за сега? Цитирай
black_waltz Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 ебати якия прог! единственото нещо което мога да критикувам е, че не е завършено! супер е иначе, много ме изкефи Цитирай
stanbog Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 това кърти мивки направо. с нетърпение чакам да чуя още. Цитирай
zanev 70 Отговорено Март 8, 2007 Автор Отговорено Март 8, 2007 ililst jFog Alexi_Laiho и stanbog колеги благодаря за отзивите ... не мисля че е нужно да обяснявам на дълго и на широко че понеже в БГ за разлика от други географски ширини където тая работа се прави предимно с цел пробиване пари и т.н. то тук всичко е гол ентусиазъм и необяснима любов към твърдия рок и поради тази причина вашите мнения и съпричастност значат много за мен ... то всъщност това май е единственото нещо което получава насреща всеки който се занимава с рок в БГ - добра дума от приятел ... и затова аз ценя вашите мнения ... както и да е . Не мислех да пускам откъса и с вокал ама щом настоявате ето го http://media.putfile.com/Godo-Island-of-my...intro-1-s-vokal . В откъса пее един наш приятел който ни прави услуга тъй като още сме в процес на търсене на певец който ще се ангажира по сериозно със звукозаписния процес . Но както знаете това е трудна работа в БГ - да намериш певец който да е хем сериозен хем да може да пее хем да не мисли само за кинти .... знаете за кво ви говоря . Всъщност липсата на човек който сериозно да поеме вокалите ни бави страшно много проекта беще замислен за завършване в края на 2006 а ето че е 2007 март а края му не се вижда .... много изнервяща ситуация ама кво да се прави ... та между другото ако знаете някой певец подходящ за този стил свиркайте - ние сме отворени за проби есперименти и т.н. ...... ..... още веднъж благодаря за отзивите ... а и още нещо според нас стила в който са парчетата е нещо от типа пауър метъл с елементи на прог и още нещо .... казвам това щото в днешно време стиловите рамки са страшно размити и понякога водят до излишни спорове .... но както се казва важното е да става за слушане .... поне долу горе ... то че няма да учудим света ясно ама ..... Цеко Цитирай
don_pepinio Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 Супер!Парчето е жестоко и наистина ме е яд че вървят така бавно нещата! Ще стискаме палци да си намерите вокал и да ги завършите,защото това което чух определено си струва да бъде чуто от много хора!!! Още веднъж евала и успех. Цитирай
Geo Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 Браво,Цеко, много яка музика,но ти си можеш. Като я завършиш ще бъде убийствена. Цитирай
Guest Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 Уау. Цеко Остави ме безмълвен, браво за парчето! Дано си намерите вокал по-скоро, тогава ще е убийствено яко. Цитирай
black_waltz Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 и варианта с вокал много ми хареса само имам една мъничка забележка незнам как да го обясня, но някак си вокалите не звучат като част от микса, пеенето е супер, идеално е за песента. Някак си вокалите не звучат като едно цяло с песента. Извинявам се за недъгавото обяснение, но нищо не разбирам от звукозапис и обработките там... И от мен успех с проекта, нямам търпение той да бъде реализиран! Цитирай
f1_sound Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 Браво Много ме кефи блендата на клавира, някък си много ретро и същевременно модерно и ефектно звучи още един път браво Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 Приятелю,страшно яки са тия неща.Повече сила на тебе и твойте съмишленици! Владо Цитирай
Wolfheart Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 Занев добър както винаги.преслушах и някой от другите парчета подготвяни за проекта,няма лабаво.Всичките са готини и правени с хъс.много кофти ми става обаче за това,че добрите неща у нас минават в сянката на голямата глупост наречена български музикален бизнес. Но рано или късно добрите неща стават реалност. Цитирай
jFog Отговорено Март 9, 2007 Отговорено Март 9, 2007 верно трябва да се стягате с един вокал стабилен и да изтрелвате синглите! прекалено прекрасно е за да умре в забвение.... успех в търсенето. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Март 10, 2007 Отговорено Март 10, 2007 Браво, Цеко! Много як прог, въпреки че не съм фен по принцип. Вокала пасва доста добре на стила, дръжте го здраво... ezdrumer-а е барабаниста, нали? А китарите с какво са правени? Цитирай
Recommended Posts