Lorimar Отговорено Юни 20, 2018 Share Отговорено Юни 20, 2018 Нещата не са чак-толкова PRO, колкото при Pa1x и Pa2x - което ни подсказва, че последният истински PRO е PA2x PRO! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Apple&VSTI Отговорено Юни 20, 2018 Share Отговорено Юни 20, 2018 Нещата не са чак-толкова PRO, колкото при Pa1x и Pa2x - което ни подсказва, че последният истински PRO е PA2x PRO! Така е ! ! ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
qw1as2zx3 Отговорено Юни 20, 2018 Share Отговорено Юни 20, 2018 (Редактирано) Може ли линк или някаква връзка нещо Не става на лично дай Skype или e-mail Skype- purwi4na123 daki4a_daki4a@abv.bg Редактирано Юни 20, 2018 от qw1as2zx3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bmo Отговорено Юли 2, 2018 Share Отговорено Юли 2, 2018 Някакви мнения за Корг Крос 2? Или нещо друго в този диапазон около 1500. Става дума за домашно свирене. Няма да се разнася. Основно предимство за мен е по-голямата банка, ако мога така да се изразя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Apple&VSTI Отговорено Юли 3, 2018 Share Отговорено Юли 3, 2018 За тези пари може и KORG Krome , лайт-версията на работната станция KRONOS 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bmo Отговорено Юли 3, 2018 Share Отговорено Юли 3, 2018 A Крос ил Кром е "по-юзър френдли"? Защото аз съм малко скаран с техниката и ми се ще да е по-лесно, ако е възможно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Apple&VSTI Отговорено Юли 4, 2018 Share Отговорено Юли 4, 2018 Естествено, че KROME - имаш голям цветен дисплей с тъч и операционна система онагледяваща отлично всички функции в синтезатора. KROSS , е наистина по-нов модел но с това обикновенно малко дисплейче като на TRITON Le, и една-камара бутони има да се чудиш кога какво се показва на дисплея и кои копчета да натискаш за да постигнеш това,което искаш. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi Krastev Отговорено Ноември 10, 2018 Share Отговорено Ноември 10, 2018 Здравейте Колеги! Искам да попитам,някой запознат ли е изцяло с Корг ПА1000? Искам да кажа,дали работи с този клавир,или някой негов познат да работи с него!Питам ви,защото бих искал да знам дали си заслужава покупката на ПА1000? Благодаря предварително! Хубав ден на всички! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Apple&VSTI Отговорено Ноември 30, 2018 Share Отговорено Ноември 30, 2018 (Редактирано) На 10.11.2018 г. at 15:33, Georgi Krastev написа: Здравейте Колеги! Искам да попитам,някой запознат ли е изцяло с Корг ПА1000? Искам да кажа,дали работи с този клавир,или някой негов познат да работи с него!Питам ви,защото бих искал да знам дали си заслужава покупката на ПА1000? Благодаря предварително! Хубав ден на всички! Отвсякъде погледнато е по-добре закупуването на читав 2-ра употреба Pa3x Made in Italy за тия пари, от колкото пластмасов-китаец на същата стойност. Pa1000 не е нищо по-различно от Pa700(който е ужасен !!!), с разликата че има уж някакъв си "Вокалист",иначе е същият китайски пластмасов-дървен и некачествен боклук за 4 000лв. като Pa300,600,900,700... Редактирано Ноември 30, 2018 от Apple&VSTI Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts