liquid_death Публикувано Март 3, 2007 Публикувано Март 3, 2007 Лакирам си аз баса през 2 седмици и вчера пръснах последната 3-та ръка.Отначало всичко бе добре, но сутринта днес като я видях и се ядосах много.Явно обстановката е била по запрашена и са полепнали малки частички, като прах и не е идеално гладко....та въпроса ми е как да преодолея тая пречка?дали става да изшкуря с 500, след това с 1000 и накрая с 2000 и да полирам след това?ще стане ли огледално след такава процедура? Или какво да направя? Моля ви отговорете бързо, по възможност до вечерта . Благодаря предварително! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 Да, стига да успееш да изшкуриш прахта, без да изтриеш и целия лак. Цитирай
jFog Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 (Редактирано) в интерес на истината на скоро ми се случи подобно нещо.. не беше китара де ама ефекта беше същия.С ''шкурка за лак''(така ми я прдадоха) го полирах и заспа...Лака трябва да е добре изсъхнал за целата Редактирано Март 3, 2007 от jFog Цитирай
rocker_vn Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 определено лака трябва да е исъхнал и втвърдил за да шкуриш и полираш-има лакове дето съхнат и за 30 мин....аз съм свалял такива прашинки с 2000 и вода и след това яко шлайф Цитирай
Recommended Posts