jFog Отговорено Март 1, 2007 Отговорено Март 1, 2007 Ъм пич мнооооого е яко ! що се хилиш с имотиконката,щото е на бъзик ли?Ако да побъзикай се още че много кефи идейно говорим..микса е леко назад но рифовете са биберони Цитирай
ultramega Отговорено Март 2, 2007 Автор Отговорено Март 2, 2007 мерси хора що се хилиш с имотиконката,щото е на бъзик ли? не е на бъзик, ама нямаше кво да кажа друго и я лепнах ей така Иначе е нетипично за мен това парче, но се кефех докато записвах . Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 не е много твърдо ама определено китарите навяват некав спомен мегадет лудница иначе микса .... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 Добро е, но следващия път обърни повече внимание на настройването на китарата. Цитирай
yotzzo Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 Нищо и нема на китарата.Ама съвсем нищо!И на парчето му няма нищо.Ама съвсем... Цитирай
ultramega Отговорено Март 3, 2007 Автор Отговорено Март 3, 2007 Добро е, но следващия път обърни повече внимание на настройването на китарата.колкота и да ми е неприятно май си прав Нищо и нема на китарата.Ама съвсем нищо!И на парчето му няма нищо.Ама съвсем... В смисъл хич го няма или...? Цитирай
the_gorer Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 Почва леко с риф от "Fucking Hostile" на Пантера. Имаше и лек намек за риф на Дет. Много яко. В момента китарите ти се застъпват с по-голямата част от барабаните в центъра. Запиши същите китари като втори трак и сложи едните на левия канал на стереото, а другите - на десния. Цитирай
ultramega Отговорено Март 3, 2007 Автор Отговорено Март 3, 2007 Почва леко с риф от "Fucking Hostile" на Пантера.Имаше и лек намек за риф на Дет. еее колко се чудих на какво ми прилича началото, ами аз направо съм го откраднал без да искам за Дет беше умишлено ще опитам да оправя микса малко Цитирай
yotzzo Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 Добро е, но следващия път обърни повече внимание на настройването на китарата.колкота и да ми е неприятно май си прав Нищо и нема на китарата.Ама съвсем нищо!И на парчето му няма нищо.Ама съвсем... В смисъл хич го няма или...? А,бе не разбирам от метал,не ми се връзвай Цитирай
ultramega Отговорено Март 5, 2007 Автор Отговорено Март 5, 2007 А,бе не разбирам от метал,не ми се връзвай И аз не разбирам Първи опити правя Ето един НОВ МИКС който има претенций да е по добаър от първия, но не е гарантирано Цитирай
jFog Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 тука си дал малко повече китарите напред и ..... това са софт дистове нали?... на първия риф много си пасва звученето ама после е много рехаво,ако му туриш бас и барабаните да звучат по инъче ще стане на шес!мисля..Барабаните като цяло са много на зад.Може и да не ти е харесало как звучи като ги усилваш щото малко леко звучат..трябва ти по тежък звук особенно касите. ..верно че лъхна на Дет деба,чудих се и аз .... Цитирай
мегатон Отговорено Май 1, 2007 Отговорено Май 1, 2007 ЕТО ГО МАКАР И МАЛКО ЗАКЪСНЯЛ чУХ ПАРчЕТО,И МИСЛЯ чЕ ЗА СТИЛА СИ Е ПЕФЕКТНО.ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ, И НЕ СПИРАЙ!!!! Цитирай
Recommended Posts