stanbog Публикувано Февруари 28, 2007 Публикувано Февруари 28, 2007 досега не съм чул/видял да се говори тук за това ново дете-чудо и се притеснявам да не би пък още да не е стигнала мълвата. щото тоя го водат за новия Вай, само дето е по-всестранен (имхо). та мисълта ми беше, че препоръчвам неговия засега единствен (и доста нов) албум Erotic Cakes. ето тук може да се види за какво става въпрос - човека си прави лека импровизацийка хем да пробва новия си Suhr: Цитирай
TONY Отговорено Март 1, 2007 Отговорено Март 1, 2007 той не е дете -чудо може би това което си гледал -е запис от времето когато е бил дете - чудо аз знам, че от одавна е в редколегията на Тотал Гитар- поне от 7-8 години и знам че е супер... там(освен Ян Сьрка и другите главорези) има и един Кейт Мур - сьщо е кильр Цитирай
stanbog Отговорено Март 1, 2007 Автор Отговорено Март 1, 2007 @ Tony: "дете-удо" беше в преносен смисъл. иначе се чудя защо чак сега изкарва албум след като от доста време е активен. аз лично като излезе албума го чух за пръв път. Цитирай
Recommended Posts