YtseJam Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 Той в зората на форума на няколко пъти се появи тук, доколкото си спомням. Пишеше на шльокавица и се заяждаше лекичко. Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 Victor Wooten !!! тва е човекитоооо просто ее изродче ... надъхано негърче ахаххах Цитирай
Martinez Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 ама си дрънкаше 4овека.свиреше си пар4етата.само дето никаога на концерт не свиреха пак ще се прегърнем. Защо ли ? Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Абе Бахара си беше класа, ама разпърдяха приятелството... Марто, где се скри?... Цитирай
Martinez Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Абе Бахара си беше класа, ама разпърдяха приятелството... Марто, где се скри?... Тук съм братле, но напоследък имам супер много работа в бачкането ... мисля и по нашия въпрос Цитирай
thurston Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 ким гордън. страхотна басистка с доста разнообразен и приятен сет. тези момчета/момичета имат нечовешки количества Хубави инструменти тук, мисля че и за китарджии има много интересни неща+снимки. ч-ч-ч-чек дис аут!!! Цитирай
Burton Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 ким гордън. страхотна басистка с доста разнообразен и приятен сет. тези момчета/момичета имат нечовешки количества Хубави инструменти тук, мисля че и за китарджии има много интересни неща+снимки. ч-ч-ч-чек дис аут!!! off Абе, тия да не серат инструменти бе?! Цитирай
thurston Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 ХММ, ПРОСТО СВИРЯТ ОТ 1980 ГОДИНА... Цитирай
Burton Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Това невинаги е фактор...Да са живи и здрави хората, дано имат време да ги просвирват всичките, че би било жалко да тънат в прах... Цитирай
thurston Отговорено Април 6, 2005 Отговорено Април 6, 2005 соник ют са група, която използва твърде много различни строеве и звукови модулации в песнете/албумите, така че е наложително да имат много и различни инструменти. като това се отнася най-вече за китарите...разгледай по подробно сайта и ще видиш интересни неща. гарантирам! Цитирай
thurston Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 аре с мене в турция в края на май да видим колко китари ще сменят, а? Цитирай
Bassko Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 аре с мене в турция в края на май да видим колко китари ще сменят, а? Да не говориш за някаква улица само с музикални магазини! Щото съм чувал че там имало такава и понеже били много и може да си сваляш цените да се пазариш ала бала!!!!! кажи къде е т'ва в Турция???? Цитирай
разбойник Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Thurston явно има предвид, че ще имат концерт в турско. А за това което питаш: В Истанбул. Качваш се на едно влакче/метро някакво (питаш, викат му "Тунел") от Босфора нагоре по един хълм и то те качва право в нужния квартал. Магазини много, има за гледане, цени няма обявени никъде, за каквото и да питаш те отстрелват - "1000 долара", с разговори можеш да стигнеш до реална цена, близка до тези в БГ, но не си представяй че ще е без пари. . . . . Освен това тия са измислили пазарлъка, много са трудни, ще те накарат да се почустваш пълен аматьор в тази област . Този квартал (с муз. магазини) е за мен най-готината част от Истанбул, нищо общо с районите, където обикновено водят и настаняват БГ туристите. Струва си да се види дори да не си музикант. Цитирай
thurston Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 да, за концерта в Истанбул говоря. иначе другото е готино...ама ядва ли ще имам $$$ за китари, та само ще гледам. Цитирай
Urzulak Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 а някой случайно да знае у нас някой да използва въпросния чапман стик (или модификацията му-war-guitar с която свири Трей Гънн)? май тоя инструмент се е вясвал по нашите земи само покрай концерта на Питър Гейбриъл, където чичо Тони изсвири с него точно 1 парче! ей т`ва е перфекция-за всяка пиеса-различен инструмен, различен звук! верно е ИМПЕРАТОР! Цитирай
Recommended Posts