adXok Публикувано Февруари 26, 2007 Публикувано Февруари 26, 2007 Сигурно по-тежките метъли (бивши като мен) от форума знаят за бандата от Германия Necrophagist. За тези, които не знаят, могат да отворят страницата: www.ibanez.com и там да разгледат новият модел китари за ултра-тежък метъл! Представен е модела Ibanez XPT700 от членове на бандата Necrophagist. Вокалистът и китарист същевременно е роден в Германия, но е с турско потекло (така пише поне). Аз за малко да го оприлича на Чък Шулдинър (лека му пръст). Мохамед (така е името на китариста/вокалиста) реже глави, а и останалите членове в бандата, с техничен, та чак отвратително техничен death metal. За любителите на сериали да кажа, че бащата на Мохамед като видял закупената му със скътани кинти първа китара, я потрошил без да му мигне окото. Пича изобщо не е имал възможност да ходи на уроци по китара, но явно за него не е било необходимо. Е, фен е на Ингви... то си личи от умалените арпежи по куплети и припеви, засечки и грухтенета, дето ги вкарва наред! Текстовете са леко, даже не леко, ами направо хирургически... буквално. Абе, яка банда, ако питате мен. КЛИКНИ НА ВИДЕОТО Цитирай
chlen Отговорено Февруари 26, 2007 Отговорено Февруари 26, 2007 Некрофагистите ги знаем и още как За тези, които не знаят, могат да отворят страницата: www.ibanez.com и там да разгледат новият модел китари за ултра-тежък метъл! Бруталният им звук се дължи много повече на усилвателите които ползват отколкото на въпросните ибанеци, а и те не свирят само на ибанез, любимата китара на Мохамед е някаква къстъм талпа на която забравих името. Пичовете дънят предимно на ENGL ампове и ако не се лъжа и на Peavey 5150 . Иначе бруталийка може да се поиздокара и от телекастер ако му сложиш един подходящ хъмбъкер, да ама на имидж няма да е същото. Цитирай
Recommended Posts