Emily Публикувано Февруари 25, 2007 Публикувано Февруари 25, 2007 ами здравейте...нз кфо правя в този форум всъщност...просто го намерих случайно и реших да се регна...казвам се..Бени...но може да ми викате Емили или Еми...не питайте защо...а ако ви хрумне някое по-яко и странно име...просто кажете защото има сериозни намерения да се прекръстя ъм...на 14 съм от София...бла тфа било изморително бе...ако някой иска...да ми пише шот съм тук предимно за приятели...пък и ме съмнява че всички потрбители свирят на нещо или са "музиканти" o_0 аре изчерпах се от информация ако ви интересува нещо питайте... peace \/ Цитирай
npace Отговорено Февруари 25, 2007 Отговорено Февруари 25, 2007 Ми... не знам до колко съм музикант, ма упорито се мъча да дрънча, тропам, грача, каквото дойде - важното е фън да има Добре дошла о форумо ама като не свирищ на нищо (поне аз така разбрах ), каква музика слушаш? Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 26, 2007 Отговорено Февруари 26, 2007 Привет, Бени Ами и аз се надявам, че всички в този форум не са музиканти... ще е много скучно ако е така Прегледай темите, които са написани тук и се наслаждавай на авторскара музика. Има много приятни групи, които се крият тихичко и не искат да се покажат наяве \m/ Цитирай
Emily Отговорено Март 5, 2007 Автор Отговорено Март 5, 2007 ауууу мерси за гостоприемството о0 ам...относно за тфа кфо слушам...ако някой иска да знае...да отиде тук Цитирай
stratocaster Отговорено Март 6, 2007 Отговорено Март 6, 2007 добре дошла ама не ти отива младо назряло момиче да се занимава с вампирски истории, малко е смешно отвратителен сайт е онва, съжалявам че време оно кат бях на твойте години и нямах понятие от компютри един приятел ми направи е-мейл там и искам - не искам той си ми остана хахаха всеки път като заредя и като ми изскочат ония вампири ми иде да ударя с нещо монитора иначе пак добре дошла бате the_gorer къде си, окъсня Цитирай
Recommended Posts