Jordan_J Публикувано Февруари 23, 2007 Публикувано Февруари 23, 2007 И още нещо от днес: http://visiondann.com/Mariela_4.mp3 Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 Пичката разцепва евалата.... Данчо къде е солото ве дай да чуем туй меса буги най накрая с тоя триаксис Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 23, 2007 Автор Отговорено Февруари 23, 2007 Пичката разцепва евалата.... Данчо къде е солото ве дай да чуем туй меса буги най накрая с тоя триаксис Пич, не мога да записвам в нас с него бе Ще съборя блока, съседите ми правят проблем Един колега идва в нас да чуе ТриАксис-а/Симул 2:90/2х12" и се влюби Даже после видях обява от него във форума, че купува ТриАксис или заменя за Гибсън. Ако идваш по Варна - заповядай и ти сам да го чуеш Ама нямам още помещение където да изкарам студиото и да работя спокойно. Та засега стои в кухнята ми и ми е доста неудобно Налага се да ползвам само малко 30 вата кубе В момента чакам с един приятел и колега да му издадат едно ново помещение, което искаме да направим продуцентско студио - фото, аудио и т.н. Помещението ще е чисто ново и имам големи надежди в това. Трябва да го завършат всеки момент. Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 Пичката разцепва евалата.... Данчо къде е солото ве дай да чуем туй меса буги най накрая с тоя триаксис Пич, не мога да записвам в нас с него бе Ще съборя блока, съседите ми правят проблем Един колега идва в нас да чуе ТриАксис-а/Симул 2:90/2х12" и се влюби Даже после видях обява от него във форума, че купува ТриАксис или заменя за Гибсън. Ако идваш по Варна - заповядай и ти сам да го чуеш Ама нямам още помещение където да изкарам студиото и да работя спокойно. Та засега стои в кухнята ми и ми е доста неудобно Налага се да ползвам само малко 30 вата кубе В момента чакам с един приятел и колега да му издадат едно ново помещение, което искаме да направим продуцентско студио - фото, аудио и т.н. Помещението ще е чисто ново и имам големи надежди в това. Трябва да го завършат всеки момент. Еее такива неща да се чуват! Успех желая и само напред - иначе ми се щеше в запис да го чуя как реве таз машина Цитирай
starfish Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Малеее, Горан Едман трябва да се засрами... Страхотно! Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 26, 2007 Автор Отговорено Февруари 26, 2007 Малко промяна в линковете: Линка за това парче вече е: http://www.youtube.com/watch?v=puK3fRPKcFc Цитирай
Recommended Posts