BODOM4o Публикувано Февруари 23, 2007 Публикувано Февруари 23, 2007 дали може да ми кажете някакав сайт от който мога да си сваля някакви уроци на Майк Портной благодаря предварително Цитирай
evans Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 аз май имам един диск и ще ти го подаря Цитирай
GroOveR Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 Аз имам всичко на тоя образ , и новите му видеота към Train of Thought - Drums of Thought i Octavarium - Drummavarium Цитирай
The Crow Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 ^Drum_Master^ ,приятелю тези двд-та не са уроци даже и Портной го казва в началото на Drums of Thought,а BODOM4o иска уроци.Дефакто му трябва Liquid Drum Theater и Anthology Volume 1.Тези двд-та може да се дръпнат от Emule-то или от някой торент. Цитирай
GroOveR Отговорено Февруари 25, 2007 Отговорено Февруари 25, 2007 Да знам просто казвам че ги имам и тях , аз уроците му ги имам от 3 години Цитирай
BODOM4o Отговорено Март 7, 2007 Автор Отговорено Март 7, 2007 ^Drum_Master^ ,приятелю тези двд-та не са уроци даже и Портной го казва в началото на Drums of Thought,а BODOM4o иска уроци.Дефакто му трябва Liquid Drum Theater и Anthology Volume 1.Тези двд-та може да се дръпнат от Emule-то или от някой торент. явно аз незнам от каде да тегля ама ако ми кажете точно от каде да ги тегля сигурно ще се справя Цитирай
ventsi Отговорено Март 7, 2007 Отговорено Март 7, 2007 (Редактирано) Дърпай от Ще дърпаш,ама ако има..., че го махам до седмица. ДВД-та са и са с прекрасно качество. Четете правилата на този форум,преди да пишете в него!Подобни линкове са забранени! Редактирано Март 7, 2007 от Mephistofel Цитирай
ventsi Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 Съжалявам, не знаех. Бях пуснал линк с китарни уроци преди време и всички бяха много доволни, сега що така... Ама така е като не си седя в раздела "Китари" . Мир да има, линкове повече от мен няма да има. Цитирай
Cocolino Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 дали може да ми кажете някакав сайт от който мога да си сваля някакви уроци на Майк Портнойблагодаря предварително Имам 7 или 8 урока на Мike Prtnoy,ako поемеш пошенските разходи ше ти ги изпратя cocolino2004@abv.bg Цитирай
Recommended Posts