elasticman Публикувано Февруари 22, 2007 Публикувано Февруари 22, 2007 Три-ума се така да се кажеМакар че Клавиата е малко нагоре с паричките ама все пак.Споделете впечатленията си. Цитирай
rusnaka Отговорено Февруари 22, 2007 Отговорено Февруари 22, 2007 (Редактирано) Аз съм ТВЪЪРРРРРДО за КЛАВИЯ (макар че за Курцвейла нямам наблюдения).. НО КЛАВИЯ РУЛЗ!!! Редактирано Февруари 22, 2007 от rusnaka Цитирай
martist Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 Ако ти трябват само органи и фендер пиана и имаш парите взимай Клавия и не се замисляй.Но ако ще ти трябват по-широк спектър от звуци Ямахата ще ти свърши отлична работа. Цитирай
makermusic Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 Хъм... Сложно триумене е това... Кърцвейл точно този модел само съм слушал но не съм ползвал така че нямам обособено мнение... Клавията е много добър инструмент но според мен малко ограничен откъм разнообразие на звуци... Иначе пианата и хамондите му са уникални... Няма други такива в сток произведен клавир... Имам малко предубеждения към хамър клавиатурата му но това е мое мнение и усещане което е субективно за всеки... Ямахата има много яка клавиатура, страхотни бленди и масивна РОМ памет с общо взето всичко което може да се досетиш че ще ти потрябва някога... Както каза и Мартист ако ти трябват само пиана и хамонди с наистина най-близкото до оригиналните им производни качество взимай Клавията... Ако ще ползваш разнообразни бленди и неща като сикуенсър и арпежатор тогава Ямахата е твоят избор според мен... Успех!!! Цитирай
Recommended Posts