HotWired Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 Благодаря за светкавичните отзиви на всички Що се отнася до височината на струните от тялото - аз съм свикнал да са по-нависоко разположени.Предполагам че JS100 ще ми е по мярка. Като гледам спецификациите на грифа й - той е доста по тънък от този на китарата ми в момента и точно такъв ми трябва.Сега съм с една Орфейка взета втора ръка преди много години и е на преклонна възраст. Стигнал съм й максималните възможности които позволява и само тъпча на едно място.От 5 години само прашасва в ъгъла на стаята. Сега имайки възможност за нещо по качествено се спрях на JS100, който може би максимално се доближава до звука на Gibson-a. Въпросче към ККертев: Новата китара включваше ли някакъв кейс или само в картонена кутия ти я продават. Цитирай
kkertev Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 Благодаря за светкавичните отзиви на всички Що се отнася до височината на струните от тялото - аз съм свикнал да са по-нависоко разположени.Предполагам че JS100 ще ми е по мярка. Като гледам спецификациите на грифа й - той е доста по тънък от този на китарата ми в момента и точно такъв ми трябва.Сега съм с една Орфейка взета втора ръка преди много години и е на преклонна възраст. Стигнал съм й максималните възможности които позволява и само тъпча на едно място.От 5 години само прашасва в ъгъла на стаята. Сега имайки възможност за нещо по качествено се спрях на JS100, който може би максимално се доближава до звука на Gibson-a. Въпросче към ККертев: Новата китара включваше ли някакъв кейс или само в картонена кутия ти я продават. За съжеление освен едно измислено кабелче,книжка с наставления , шестограми и доста неудобен къшон друго няма. Пожелавам ти много да и се радваш ако я взвмеш. Поздрави ККертев. Цитирай
Recommended Posts