Dushmanina Публикувано Февруари 18, 2007 Публикувано Февруари 18, 2007 Здравейте! Един приятел иска да си взима китара и се е спрял на две китари, от които има предпочитания към едната, за която ще помоля, ако някой има преки впечатления да ги сподели. Става въпрос за ESP LTD H400 ACSB. За другата няма да казвам нищо, защото си мисля, че ще има много предубедени, в положителния смисъл, хора. Очаквам помощ и съдействие. Поздрави! Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Кой това - Бойко ли? Аре,спомени и "резервната" възможност,че другият път ще те возя,ама на предния капак... Лачена изглежда гъдулката,готина дървения,адаптерчетата също,има визия - кефи ме. Цитирай
Dushmanina Отговорено Февруари 20, 2007 Автор Отговорено Февруари 20, 2007 Бойко, агента на Кралицата! Другата опция е ТУК! Цитирай
TONY Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 определено бих взел Ибанеза - от тези двете конкретно не знам дали се брои - аз сьм си зарибен от ибанез свирил сьм и на ЕСП -и те ми харесват, ама не сьм притежавал значи не сьм бил силно изкушен Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 РГА-то е по-добра от която и да е ЛТД 400-серия. погледни дори най-баналното: РГА-то е япония, а ЛТД-то Корея. Цитирай
daniel.hristov Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 За другата няма да казвам нищо, защото си мисля, че ще има много предубедени, в положителния смисъл, хора. Прав излезе, да знайш. Май всички сме die-hard Ибанез фенове Наздраве, Дидо Цитирай
wessy Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 Фен съм на ESP и не харасвам Ibanez по принцип ама от тия двете май по-добре Ibanez-a Цитирай
Dushmanina Отговорено Февруари 21, 2007 Автор Отговорено Февруари 21, 2007 ОК, колеги, мерси за мненията, ще предам на купувача пък в крайна сметка каквото си реши, а и доколкото виждам има осезаема разлика в цените. - дай-хард фен на Ибанец!!! Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 22, 2007 Отговорено Февруари 22, 2007 Слави,моето мнение предполагам го знаеш... ...но и ESP-то хич не е лошо! Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 Е,прав беше - везните се наклониха в очаквана посока и е нормално - просто са от различен клас двете китари,"Ibanez"-a е два пъти по-скъп. "LTD"-то е симпатично,и с тези SD също,но няма място за сравнение.Все пак,и която от двете да вземе Бойко ще му се наложи да почерпи. Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 В крайна сметка и двете китари отсъпиха(явно ще си кара със старата ) пред това: AXON AX 100 Mk2 Да му е честита на Бойко новата играчка и да не се стиска,че ми се разсъхнаха дъгите... Цитирай
Recommended Posts