Telerig Отговорено Февруари 18, 2007 Автор Отговорено Февруари 18, 2007 Важното е че всички тук яко се изкефихме и на якото ти свирене и на музиката на Джо Скромностите са излишни - и идеята и изпълнението са супер Това беше идеята...Джо ми е един от най големите любимци За всички които се интересуваха от звука - снимки Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 звук,свирня всичко е мачкащо, ;) Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Браво бре ЮНАК! По изключително приятен начин ми припомняш таз забравена от мен композиция. С голям кеф бих изслушал още други такива неща в твое изпълнение Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 19, 2007 Автор Отговорено Февруари 19, 2007 Браво бре ЮНАК! По изключително приятен начин ми припомняш таз забравена от мен композиция. С голям кеф бих изслушал още други такива неща в твое изпълнение Ами то да ти кажа верно е забравена малко...щото Джо не я свири хич на концерти пък мен направо супер много ме е кефила винаги...все едно излиташ точно с няква канска машина ... та да си я при помним малко хехех ..а наздраве Юнаци ....аве тия що не ни сложат емотиконките за наздраве...така си се поздравявахме преди тука... Цитирай
Nightmare81 Отговорено Февруари 22, 2007 Отговорено Февруари 22, 2007 С нетърпение чакам да оправят YOUTUBE че в момента е DOWN-ат ..Голям фен съм на Сатриани . Наскоро си изтеглих последния му ДВД концерт - СУПЕР КОЛОСАЛ Цитирай
kolio Отговорено Февруари 22, 2007 Отговорено Февруари 22, 2007 ... Пробвай да го изсвириш върху това backingTrackTimeMachine.mp3 .... Добре се е получило. Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 23, 2007 Автор Отговорено Февруари 23, 2007 ... Пробвай да го изсвириш върху това backingTrackTimeMachine.mp3 .... Добре се е получило. Тоя бекинг трак е популярен - гледах че в ютуби сайта има някакви пичове дето са свирили върху него обаче според мен не е готин - тоя дето го е правил не е чул в хармонията най готините неща според мен Цитирай
kolio Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 (Редактирано) Ми да... прав си донякъде. Но пък така може да излезне на преден план твоето изпълнение а не като фон да звучи и солото на satch... Сатриани си го знаеме... идеята ми е да изпъкнеш ти Пак respect за изпълнението. Редактирано Февруари 23, 2007 от kolio Цитирай
Recommended Posts