marin Публикувано Февруари 16, 2007 Публикувано Февруари 16, 2007 (Редактирано) Здравейте.Бихте ли ми дали информация от каде мога да си закупя школи с нотирана импровизация за КИТАРА????Искам да започна с нотирана импровизация.Има ли някакви школи,или сборници с такова нещо???Ако знаете нещо пишете от каде мога да си купя??? Редактирано Февруари 16, 2007 от marin Цитирай
malkiat Отговорено Февруари 16, 2007 Отговорено Февруари 16, 2007 Здравейте.Бихте ли ми дали информация от каде мога да си закупя школи с нотирана импровизация за КИТАРА????Искам да започна с нотирана импровизация.Има ли някакви школи,или сборници с такова нещо???Ако знаете нещо пишете от каде мога да си купя??? Потърси координати на ВЕНКО ЗАХАРИЕВ.Тои е почти гениален духач и е написал учебник по ИМПРОВИЗАЦИЯ.Не съм убеден,че я е издал,но със сигурност ще ти помогне,особено ако си падаш И по поркането! Не ми е подръка тел. му,но Русинов /от магазина до Консерваторията/ или Капъша ще ти го дадат! Успех! Цитирай
patco Отговорено Април 1, 2007 Отговорено Април 1, 2007 Здравейте.Бихте ли ми дали информация от каде мога да си закупя школи с нотирана импровизация за КИТАРА????Искам да започна с нотирана импровизация.Има ли някакви школи,или сборници с такова нещо???Ако знаете нещо пишете от каде мога да си купя??? ako te interesuva o6te jazz improvizaciata i 6kolite,az sam tvoia 4ovek.moje6 da se obadi6 na 0888939126.plamen Цитирай
Macalpine Отговорено Април 1, 2007 Отговорено Април 1, 2007 имам доста школи на джаз изпълнители било то китаристи басисти пиянисти барабанисти и т.н. ако те интересува нещо обади се 0870302215 теодор Цитирай
Recommended Posts