kkertev Публикувано Февруари 12, 2007 Публикувано Февруари 12, 2007 Здравейте,имам китара ibanez rg250dx прави ми впечатление че височината от тялото до края на грифът/при прагчетата/,там кадето се съидиняват е голямо,измерих го и установих че е 8мм. дали найстина е голямо или това е нормално и трябва ли да се коригира това нещо? Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Не съм голям специалист, ама ще се изтъпаня с мнението, че според мен е малко повечко. Ако може да падне с 2-4 мм мисля, че ще е супер - на мойта "приятелка" разстоянието й е 4.5 мм и се чувствам прекрасно така, но мисля, че може и още малко да се вдигне без да има проблеми с удобството Цитирай
fluti Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 (Редактирано) ^ бъркаш се, човекът говори за височината на грифа от тялото, не на струните от грифа Че съвсем нормално е, и при мен е горе-долу толкова. Това зависи от височината на бриджа. А и нали все пак трябва да има място за адаптерите Нямаш проблем, не се притеснявай Редактирано Февруари 12, 2007 от fluti Цитирай
kkertev Отговорено Февруари 12, 2007 Автор Отговорено Февруари 12, 2007 ето и снимка на вапросаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=104525[/img] Цитирай
fluti Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Всичко и е наред, нема са пуашиш Цитирай
kkertev Отговорено Февруари 12, 2007 Автор Отговорено Февруари 12, 2007 ок мерсаж, ама като гледам на чичко vai китрката му и леле там е до прагчетата Цитирай
fluti Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 (Редактирано) Ако не се лъжа, на JEM-а тремолото е по-дълбоко вкопано в тялото - съответно по-ниско и затова грифа също е по-ниско. Редактирано Февруари 12, 2007 от fluti Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 сичко си е ок.няма за какжо да се притесляваш.Това разстояние е съшо част от настройките на една китара и зависи от височината бриджа....както е написал fluti.китарата ти е ок! Цитирай
Flanker Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Нямаш грижи!На мойта китарка е по абсолютно същия начин (рг270). Цитирай
Recommended Posts