the_gorer Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Ааааааааааааааа! МАНИЯ! Те кат ауспуси на трактор тез лампи, дя! Ебаси, сигурен съм, че това животно направо къса синджира откъм звук Цитирай
metalhammer Отговорено Март 8, 2005 Автор Отговорено Март 8, 2005 Saunda е жесток до сега си играх да си свалям демо файловете! Вътре има само лампи няма транзистори няма операционни усилватели няма диоди.Даже кондензаторите са специално подбрани- мисля че няма керамични. Цитирай
Nikifena Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Тва съм го виждал преди месеци. Интересно изглежда, ама със сигурност е супер неудобно за мъкнене по концерти и тн Цитирай
metalhammer Отговорено Март 9, 2005 Автор Отговорено Март 9, 2005 Ники те хората работят и къстъм(като тебе ;-Р) ако искаш си поръчваш без тея 'комини' .Даже има опция ако не те кефи до една седмица да го върнеш или да сменяняш един продукт за друг. Цитирай
Joys Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Е т'ва е манияшко. Дизайна е като на бронирана бойна машина. Абе и заглавието му е като на танк Т-325. АМА И ЦЕНАТА СИ Я БИВА - 310 EUR Цитирай
niki123bg Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Мдам, и аз отдавна съм му хвърлил око на това чудо. Странното беше, че го намерих от форумите на АМТ - тоя пич или работи там или има някакви контакти с тях. Цитирай
Topsun Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Е т'ва е манияшко. Дизайна е като на бронирана бойна машина. Абе и заглавието му е като на танк Т-325. АМА И ЦЕНАТА СИ Я БИВА - 310 EUR 310 EUR???това пропуснах да го видя,ама не че ще си купувам де.....ако има руски синтезатори бих разгледал новите модели ако някой знае нещо да прати линк П.С.продставяте ли Цитирай
Black Bird Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Ако имате некви въпроси !? Питайте. С Евгени сме приятели. Цитирай
metalhammer Отговорено Март 9, 2005 Автор Отговорено Март 9, 2005 (Редактирано) Ех адаш голяма работа си ей винаги си една крачка напред ! п.с Виждам че си махнал icq то (ясно е защо) исках да те питам пробвал ли си ги тея неща - интересуват ме подробности но да не задръствам форума Редактирано Март 9, 2005 от metalhammer Цитирай
stratocaster Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 поклон на въпросния Евгени. много готина статия има за запис на китари през комбо с микрофон. също така с дистр в лайн. фърлете едно оче ако имате време и ако знаете руски Цитирай
Black Bird Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 (Редактирано) Ех адаш голяма работа си ей винаги си една крачка напред !п.с Виждам че си махнал icq то (ясно е защо) исках да те питам пробвал ли си ги тея неща - интересуват ме подробности но да не задръствам форума ако всичко е наред в близките 1/2 месеца ще ти кажа с подробности за звука и ще чуеш в мое изпълние. Но си трябва добър амп за тез футуре чудесий Всяка бройка се прави ръчно...с мног тестове и внимателно потдбиране на частите само кутията излиза 100 еуро от там идва и цената но сямтам че си заслужава! Редактирано Март 9, 2005 от Nalbantov Цитирай
the_gorer Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 То тука малко офтопик идва, ама останах с впечатлението, че някои от вас се занимават с изработка на ефекти. Искам да помоля някой ако има схема (и евентуално чертеж на печатна платка) на DI Box да ги качи някъде, та да се пробвам да си направя една самоделка. Досега не съм ползвал, но знам, че някои DI Box-ове са специално направени за ел. китара. Ако може някой пасивен, щото тях по ги хвалят. Цитирай
metalhammer Отговорено Март 9, 2005 Автор Отговорено Март 9, 2005 (Редактирано) ДА аз се занимавам да си правя ефекти и лампови усилватели. за ди бокса ето бате http://forum.muzikant.org/index.php?showto...=di%20box&st=30 тва е лесно за изработка не съм го правил но още един човек от форума си го е направил и е доволен има линк към схематa там p.s. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1614&hl= Baby Thomas i toi si go e napravil Сори за целия офтопик Редактирано Март 9, 2005 от metalhammer Цитирай
Recommended Posts