SomeoneElse Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Не. Има си достатъчно добри музикални магазини, където цените са същите. А и в Метро няма, има е Техномаркет Европа. Цитирай
scarfase Отговорено Февруари 15, 2007 Автор Отговорено Февруари 15, 2007 Не. Има си достатъчно добри музикални магазини, където цените са същите. А и в Метро няма, има е Техномаркет Европа. а ти си от пловдив предложи ми накой магазин в пловдив и ако може да ми кажеш горе долу къде се намира Цитирай
SomeoneElse Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 (Редактирано) Точно от дясно на хотел Тримонциум, "на пъпа" на главната. По-точно на партера, на витрините на високата сграда, която е до него (Филхармонията). Зад ледената пързалка. Китарите си се виждат, те са подредени. Има добър избор от класически и акустични китари. Друг хубав магазин (но и по-скъп) има до Кукления театър. Той е буквално на 5 минути надолу по главната от този на Филхармонията, до Джумая джамия. Като тръгнеш питай някой, той ще те опъти до кукления театър поне, а магазина му се пада на 10тина метра от дясно на входа - IGS Music, с една голяма червена китара за табела. Има и един магазин, дето тук си му викаме "Дупката", то е нещо като оказион за всякакви музикални инструменти и техника, но аз избягвам да пазарувам от там. Но често има хубави и евтини НОВИ акустични китари Ако имаш въпроси някакви, пиши ми едно Лично съобщение, да се свържем по някакъв начин, да ти обясня Редактирано Февруари 15, 2007 от SomeoneElse Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 струва ми се че не особено... Цитирай
Recommended Posts