BODOM4o Публикувано Февруари 10, 2007 Публикувано Февруари 10, 2007 чудя се дали има някой който може да ме научи да чета ноти и дали е възможно тва да стане по нета понеже нямам нито времето нито средствата да ходя в други градове за ме учат а тука в тва нащо "село" могат да ме научат само да пея по ноти и ще ми вземат сума пари Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 Ами пич - във всяка школа има "дръм кий" - взимаш и копаш Цитирай
BODOM4o Отговорено Февруари 12, 2007 Автор Отговорено Февруари 12, 2007 добре ама като незнам от каде да си взема школа..... Цитирай
GroOveR Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Да бе .... и аз тва щях да питам , не мога да намеря ни една школа за ударни , аз нотите ги знам , ама искам да репетирам някви етюди да речем......??? Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Пичове !!!!!!! Горе има тема ШКОЛИ !!!!!!!!!! Цитирай
A~l~a~d~i~n Отговорено Февруари 21, 2007 Отговорено Февруари 21, 2007 чудя се дали има някой който може да ме научи да чета ноти и дали е възможно тва да стане по нета понеже нямам нито времето нито средствата да ходя в други градове за ме учат а тука в тва нащо "село" могат да ме научат само да пея по ноти и ще ми вземат сума пари А кое е твоето село? Ами ако си така "по-мързелив" и не ти се обикаля по други градове за школи или учители ,може да отидеш до близката библиотека и да земеш някоя школа за барабани/или по ел.теория/и ще ги научиш. между другото то няма кой знае колко много ноти само 7 са. До, Ре, Ми, Фа, Сол, Ла, Си. Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Февруари 21, 2007 Отговорено Февруари 21, 2007 Яяяя,виж кой се е върнал от страната на -a П:С - Извинявам се за off-a Цитирай
BODOM4o Отговорено Февруари 23, 2007 Автор Отговорено Февруари 23, 2007 чудя се дали има някой който може да ме научи да чета ноти и дали е възможно тва да стане по нета понеже нямам нито времето нито средствата да ходя в други градове за ме учат а тука в тва нащо "село" могат да ме научат само да пея по ноти и ще ми вземат сума пари А кое е твоето село? Ами ако си така "по-мързелив" и не ти се обикаля по други градове за школи или учители ,може да отидеш до близката библиотека и да земеш някоя школа за барабани/или по ел.теория/и ще ги научиш. между другото то няма кой знае колко много ноти само 7 са. До, Ре, Ми, Фа, Сол, Ла, Си. да бе мноо умно самоче аз нотите много добре знам колко са въпроса е че искам да мога освен да пея по ноти и да свиря по ноти повтарям за по простите ДА СВИРЯ НА БАРАЯБАНИ Цитирай
Recommended Posts