IgniteAll Публикувано Февруари 9, 2007 Share Публикувано Февруари 9, 2007 Привет! Най-накрая се реших да си купя Ди Бокс... Огледах какво е писано тук и се спрях на това, което финансите ми позволяват. ТОВА Въпросът ми към вас е, някой тествал ли го е това произведение на Берингер или да мисля за събиране на пари за нещо по-качествено и по-скъпо от него? Всякакви отзиви са добре дошли за мен Поздрави, Виктор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Февруари 9, 2007 Share Отговорено Февруари 9, 2007 Имам го това животно, но честно казано не съм особено доволен - нивото на изходният сигнал е твърде ниско и нещо напоследък съм на мнение, че е по-добре да се съберат пари за оригинала на Tech 21 или да се вземе нещо подобно, но на свястна фирма - примерно на Dunlop - MXR Bass d.i. За съжаление, оригиналът на Tech 21 не се намира из БГ и в Европа като цяло е на доста висока цена - около 200 паунда (572 лв) беше в U.K. В Deutschland върви около 220 EUR (429 лв). В US е към $199 (300 лв) - от там би било най на далавера, но пък трябва някой да ти го донесе иначе транспорта и евентуалните мита обезмислят операцията. Последно майка ми го търси в Украйна в няколко муз. магазина, но го нямаше. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobalan Отговорено Февруари 10, 2007 Share Отговорено Февруари 10, 2007 ние имаме МХR басс ДИ бокс, много е готин, а и се намира в БГ - купихме го от муз. магазин Фактор. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Февруари 10, 2007 Share Отговорено Февруари 10, 2007 Малко отклонение - ползвай този линк за ориентация в цените на Behringer за България - това е ценовата листа на Динакорд,като официален вносител. Та,по темата - конкретната играчка не съм ползва,ама ти помогни малко и ни кажи за какво ти е този D.I.Box - да не звучи заядливо,но предполагам,че не свирите толкова често на живо някъде - да се налага да се ползва Live? Остава за у дома.Знам,че се канеше да си купуваш някакъв амп или комбо - повечето модели днес си имат D.I. out(дори и Behringer-ите,които си беше харесал )- ако си се насочил и към подобна инвестиция,не виждам особен смисъл. Иначе и аз съм се насочил към гореспоменатите от Ники машинки,но те не са просто D.I. Box-ове - направо са си преамп/амп симулатор/D.I. Box с достатъчно корекции.Скоро г-н Разбойников ще бъде приятелски изнуден да си поиграя малко с неговия SansAmp Bass Driver D.I. (когато имах преден сблъск с тази машинка,нямах достатъчно време да я разръчкам,но ми хареса определено - сега ми се ще да видя как ще звукне с моите си боклучета),а пък MXR Bass D.I. се внася от xxxx и беше м/у 300 и 400лв някъде.Та ще има "сблъсък на титани" скоро. Викторе,питай,ще се пробваме да помагаме. П.П. Друг е въпросът,че и мен не ми трябва особено,но пък се запалих да си взема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VladoM Отговорено Февруари 10, 2007 Share Отговорено Февруари 10, 2007 Aз имам BEHRINGER 30-вата и, съм много доволен за домашна обстановка, репетиции пък и за клубове става. За тези пари /около 200lv. съм го вземал/ едва ли може да се намери нещо по-добро. Е, ако на някой му се налага да свири често на големи концерти, трябва да търси нещо по-сериозно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Февруари 11, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 11, 2007 Основната причина е това, че нямам особено много пари в момента, поради ремонтни ситуации вкъщи и няма да мога да си купя кубето, което харесах, а именно едно много миличко SWR 60 вата Мисля, да използвам компютъра си за изкарване на звук в домашни условия и бръмовете, които излизат от баса ми ме подлудяват, не са много, но ги има. Другото, което трябва да допълна е, че кабела ми смятам, че е ОК, което от една страна елиминира кабелът като причина за шума. Баса е екраниран, но трябва да се прегледа и това много скоро, преди да се засиля да купувам каквото и да е. Като цяло: 1. Не свиря Лайв, затова не ми е нужен много скъп и чак толкова качествен Ди бокс. 2. Трябва ми в домашни условия за работа и записи на компютър за домашно ползване и за по-добра работа с хората от групата ни. 3. Прочетох темата на IvanDTr за Ди боксовете и мисля, че ще ми върши работа или поне храня такива недежди. 4. Все още сънувам този SWR... 490 лева е и май ще събирам пари за него, ако наистина ниските цени на Ди боксовете не преполагат чак такова качество. 5. Скоро ще мисля и за нова звукова карта, това се оказва наложително в моето положение. Но това е в далечен план. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AorA_Bass Отговорено Февруари 12, 2007 Share Отговорено Февруари 12, 2007 Още един глас за MXR Dunlop Bass D.i.+...наистина страхотна машинка...както каза Mephistofel това не е само Д.и. box а pre amp със собтвен звук и еквалайзер и добър драйв с добре действащ Gate.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts