Stareca Публикувано Август 29, 2017 Публикувано Август 29, 2017 (Редактирано) Възможно е темата да не е за тук! В този смисъл, предварително се извинявам, но все пак. Въпросното кубе Rocktron Rampage r50c, като цяло работи добре, но при превключване от чист към гейн канал/ръчно/ рязко затихва!? Може ли някой да сподели опит с подобен проблем? Какво може да е, дали е поправимо? Благодаря! Редактирано Август 29, 2017 от Stareca Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 29, 2017 Отговорено Август 29, 2017 Вероятно е механичен проблем с комутацията (ключ, реле..), потенциометър, или друг подобен проблем. Може да се проследи и да се стигне до проблема. Ако не се справиш сам, може да го донесеш някой път, да погледна. Цитирай
Stareca Отговорено Август 31, 2017 Автор Отговорено Август 31, 2017 (Редактирано) Благодаря сърдечно! Аз, разбира се, няма да се справя сам, но ще потърся подходящия човек! Ако не успея, имам път и ще се възползвам! Поздрави от Пловдив Редактирано Август 31, 2017 от Stareca 1 Цитирай
Recommended Posts