Danny47 Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Пичове тва да трябва да се ограничиш в 5 имена сред 5000 е просто невъзможно. За тва аз ще кажа барабанистите, които са ми най на сърцето (щото от тва по-важно нЕма ), а тва са Bill Ward (който попита "кой е той" просто не заслужава да живее :P ), Thomas Lang, Mike Portnoy, от БГ по-специално джаз това е Христо Йоцов, Uli Kusch (предишен на Helloween), чичо Lars , Ian Paice и на Rammstein, който ме разцепва като го слушам ... горе долу са тва в общи линии! - Ае със здраве! Цитирай
Egon Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Тя и мойта беше преди бая време, та я да видим какво се е променило (май не много): Cozzy Powell Jason Rullo Dave Weckl Mark Zonder (къде изчезна тоз пич) Steve Smith Цитирай
bulby Отговорено Ноември 29, 2006 Отговорено Ноември 29, 2006 Май никой не е споменал Jimmy Chamberlain (Smashing Pumpkins) - един от най-впечатляващите барабанисти, които съм чувал. Поне в първите 3 албума на бандата ме размазва тотално ! Цитирай
BODOM4o Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 Мike Portnoy Lars Ulrich AQUILES PRIESTER Nicko McBrain подкрепям напълно само дето третия не го знам кои е :wall: а иначе мога да добавя Ян Пейс и тоя дето свири с ози и феит ноу мор май се казваше Майк Патан или Портан ама не съм сигорен Цитирай
Katsko Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 и тоя дето свири с ози и феит ноу мор май се казваше Майк Патан или Портан ама не съм сигорен МУАХАХАХАХАХА, братчееее, F.I.N.E ако те набара пробвай с Бордин, щото Патън не е точно барабанист Цитирай
Egon Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 хаха, ами той човекът си казва, че не е сигОрен... Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 Как съм могъл да забравя последното полънение на THERION - Petter Karlsson ! То и предишния юнак ядеше камъни де А BODOM4o , нищо че не знаеш точното име на точния Пъфи Цитирай
The Crow Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 Мike Portnoy Lars Ulrich AQUILES PRIESTER Nicko McBrain подкрепям напълно само дето третия не го знам кои е :wall: а иначе мога да добавя Ян Пейс и тоя дето свири с ози и феит ноу мор май се казваше Майк Патан или Портан ама не съм сигорен Ми Третият е барабанистът на Angra. Цитирай
BODOM4o Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 Мike Portnoy Lars Ulrich AQUILES PRIESTER Nicko McBrain подкрепям напълно само дето третия не го знам кои е :wall: а иначе мога да добавя Ян Пейс и тоя дето свири с ози и феит ноу мор май се казваше Майк Патан или Портан ама не съм сигорен Ми Третият е барабанистът на Angra. ami tva mai syshto ne sym go chuval Цитирай
pantommind Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 1.Steve Smith 2.Mike P 3.M.Zonder 4.Neil P 5.Snowy Shaw Цитирай
bi4o Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 Trym (ex-Emperor, Zyklon) Hellhamer (Mayhem and many, many more) Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 16, 2007 Автор Отговорено Януари 16, 2007 Последните няколко месеца свиренето ми е повлияно от тези барабанисти : Zoro - клипче John Blackwell - клипче David Garibaldi - клипче (вечният ми фаворит)Steve Gadd клипче Manu Katche клипче За сега това е Цитирай
Dez Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 1. John Otoo(LimpBizkit) 2. Mike Protnoy(DreamTheater) 3. Virgil Donnati 4. Joey Jordison(SlipKnoT) 5. Tony Royster Junior Цитирай
Egon Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 (Редактирано) Ами тези, които много кльопам последните месеци са Thomas Lejon (Andromeda), Gavin Harrison (Porcupine Tree), Truls Haugen (Circus Maximus). И благодарение на eL_NinYo се сетих за стария Фил Колинс и се впуснах в Бранд Икс и ми се отвя главата. Четирима станаха, ама качествени Редактирано Януари 17, 2007 от Egon Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Е тва с Ману Каче....лудница много е яко от три дена го гледам и не мога да се нарадвам Цитирай
Recommended Posts