Egon Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Мдаа, imperor и аз трака мисля, страхотна пулсация, много ясна и разпознаваема лична "бленда" имаше тоз човек...вечна му памет. А какво ще кажете за Боби Родинели? До скоро не знаех, че има група на свое име, намерих я и много се кефя...рок в стил NWOUSHW от 80-те, но последният албум е от 2002 и си струва. Разпознах като вокал и Тони Мартин, което вече... Цитирай
Stinger Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 За първи път влизам.Надявам се да сте снисходителни. Относно добрите барабанисти, има и други интелигентни като Поркаро - например Will Kennedy и Harvey Mason.Изключителни са, но само за обиграно ухо.Много са трудни за вадене. За тези, които искат да ги чуят, първият е от Yellowjackets,а вторият от Fourplay.Аз лично си падам по smoothjazz и затова насочвам вниманието ви в тази посока.Смятам, че най-добрите са в различните течения на джаза.Не бих могъл да класирам 5 най-добри.Може би TOP-10 е по-удачният вариант. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Август 21, 2005 Автор Отговорено Август 21, 2005 Вил Кенеди ми е един от най-големите фаворити,прекрасен е (имаш много добър вкус ) Цитирай
Egon Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Stinger, изброи, моля те, десетте си любимци. Винаги съм казвал, че за мен смисълът на подобни форуми е взаимното образование, насочването и обогатяването, та в този смисъл ти благодаря за двете препоръки. Ще си ги набавя до няколко дни, макар моята музикална насоченост да не е точно тази. Поздрави Е Цитирай
Stinger Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 (Редактирано) John Bonham Dave Weckl - имам 2 видео касети Will Kennedy Harvey Mason - имам 1 DVD концерт на FOURPLAY Carter Beauford - имам 2 видео касети Steve Gadd - имам 2 видео касети Billy Cobham - имам 2 видео касети Jack DeJohnette Dennis Chambers - имам 2 видео касети Simon Phillips - имам 2 видео касети Става въпрос за учебните им касети. Поръчвани са и не стават за презапис- имат някаква защита.Ако някой има идея да ги размножиме... P.S.Не съм ги подреждал - всеки си е уникален. Редактирано Август 22, 2005 от Stinger Цитирай
Egon Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Симпатизирам, драги Stinger, само този Jack DeJohnette не ми е познат. кажи нещо за него повече. Цитирай
Stinger Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Свири само Jazz. http://rack7.free.evro.net/AAAMp3/ Тук съм качил няколко неща. По- готин е за гледане... Цитирай
Stinger Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 Трудно за слушане от гледна точка на насладата от музиката. Иначе са майстори няма спор. Цитирай
BloodForBlood Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 1.Дейв МакКлейн 2.Джон Ото 3.Дани Шулер 4.Дейвид Силвериа 5.Джоуи Джордисън Цитирай
Telerig Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 Не знам дали някой е споменал досега Josh Freese - барабаниста на A Perfect Circle, но той определено ми е един от фаворитите! Не съм барабанист, но мисля, че който не е слушал албумите им има какво да чуе там от него ( и не само), по принцип е студиен барабанист и доста от нещата които записва са халтура, защото с това си вади хляба, но там където става въпрос за авторски неща е просто страхотен...мое мнение разбира се Цитирай
TerminalFrost Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 (Редактирано) Billy Cobham Dave Lombardo Manu Kache Virgil Donati Dennis Chambers Редактирано Септември 10, 2005 от TerminalFrost Цитирай
t-rex Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 Ian Paice-защото заради него се запалих Steven Adler, Carter Beuford, Stewart Copland, първия дръмър на Pearl Jam ама не му знам именцето, след концета на корн бих казал че барабаниста им не е човек, Даката( световен дръмър ), Митко Осата( така и не му научих фамилията но с Уикеда свири страшно и не само... ), Цитирай
t-rex Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 като премислих нещата реших да спретна още един топ или оръдие нямя значка ЧАД СМИТ, МАЙК БОРДИН , барабаниста на LIMP BIZKIT(откъм имена съм бая зле май), Ейб Лабориъл( може и да се повтарям ама тоя пич къса гъз ),Фил КОЛИНС и тъй като гледам мненията на повечто от вас ми се струва че сте джаз фенове( за разлика от мен-джаза ) имам две имена за вас: Бъди Рич и Макс Роуч Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 Напълно подкрепям горното изказване Към господин Бордин, аз бих добавил Грег Бизонет, Дийн Кастраново, Бил Уорд, Джоуй Креймър, Вини Пол, Майк Манджини и абе за сега толкова. :guitar: Цитирай
BlackCorsair Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 аз НЕ съм Барабанист,но има един стил на свирене на Барабани,който ми е много ЛЮБИМ! Обичам да Слушам METAL с Барабанисти като: 1.Van Williams – NEVERMORE - албум (THIS GODLESS ENDEAVOR 2005) 2.Travis Smith – TRIVIUM - албум (Ascendancy2005) 3.Chris Adler – LAMB OF GOD - албум (Ashes of the Wake 2004) 4. Justin Foley – KILLSWITCH ENGAGE - албум (The End of Heartache 2004) 5.Joey Jordison – SLIPKNOT - албум (Vol. 3: The Subliminal Verses 2004) ...'щото Годината е 2005 и Метъл се свири сега ТАКА :read: Цитирай
Recommended Posts