Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 151
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

PO princip Bill ward e izigral nai-golqma rolq v givota mi za tova s randy castillo(ozzy) gi slagam izvan klasaciqta

1.Neil Peart(rush)-vse pak da podarga6 takova nivo na tiq godini si e postigenie

2.Steve Smith-e tova sa6to si e postigenie prosto stila na Neil pove4e mi haresve

3.Dave Weckl-toi prosto e pi4

4.Denis Chembers-na toq pi4 ne mu se vigdat racete

5.Horacio Hernandez-e toq piw4 ispolzva vsi4ki prainici na sto procenta

that's all folks

Ina4e 6te poiskam mnenie za Chad Smith(red hot)spored men sviri s atski mnogo groove.

Отговорено

Брех, трудна работа!!! Няма да ги поставям в класация, само ще спомена някои имена. А те са:

Neil Peart

Manu Katche

Mark Mondesir

Jeff Ballard

Carter Beauford

Има и още, но се придържам към разпоредбите за 5.

Отговорено

Епа Чад Смит винаги си е имал груува, иначе защо даже толкова различен стилово човек като Глен Хюз ще го покани за турнето си :D Освен това Чад Смит поне до скоро държеше рекорда на Гинес за барабанист който е свирил на най - голям сет :metalist: .

Отговорено

Тим Аликзандър (Праймъс)

Дани Кери (Туул)

Стивън Пъркинс (Джейн'с Адикшън)

Също на Дефтоунс барабаниста, не го знам как се казва

Отговорено

Egon, шапка ти свалям! :godbless:

Ти си единствения, който е споменал Род Моргенстейн, а той определено е един от най-любимите ми! И един от редките - аз знам само десетина... левичари: него, Фил Колинс, Ян Пейс, Кирчо на Милена, Божо Тренков, онзи на "Ютъп" (не знам как се казва)... Май се изчерпах, като не искам да слагам себе си в списъка, 'щото съм на свтлинни години или мега парсеци зад гореизброените... Да бъде drumssssssssssssssss!!! :headbang:

Отговорено

фил колинс , уекъл , портной , донати , марко минеман , алекс акуня , гери браун , денис чембърс, джон долман ,кени ароноф,тим александер, джой джордисон , мат соръм, вини поъл, скот травис,,травис бейкър, ЗОРО , дерек роуди,джон темпеста и др. и др. известни и неисвестни геройски трудещи се над купчините барабани

от жените барабанисти харесвам джина шок, шъни бейби , ким юрхан и стефани лейтс

Отговорено
Egon, шапка ти свалям! :curse:

Ти си единствения, който е споменал Род Моргенстейн, а той определено е един от най-любимите ми! И един от редките - аз знам само десетина... левичари: него, Фил Колинс, Ян Пейс, Кирчо на Милена, Божо Тренков, онзи на "Ютъп" (не знам как се казва)... Май се изчерпах, като не искам да слагам себе си в списъка, 'щото съм на свтлинни години или мега парсеци зад гореизброените... Да бъде drumssssssssssssssss!!! :D

Мдааам,съгласен съм с теб за Rod Morgenstein и аз много го харесвам особено в Dixie Dreggs ама и в Winger е много яко де.Абе който го може го може,да живей.

Отговорено

Няма да прозвучи...А за Моргенстейн, ами то няма как. Много харесвам освен останалото и проекта му с Jordan Rudess от Dream Theater. Какво ще кажете?

Отговорено

Бе някой спомена ли Jeff Porcaro? Какво мислите за него? Този човек винаги свири точно обратното на това, което на мен би ми дошло да изсвиря...:cheers:

Отговорено
Бе някой спомена ли Jeff Porcaro? Какво мислите за него? Този човек винаги свири точно обратното на това, което на мен би ми дошло да изсвиря...:)

Джеф Поркаро е невероятен! Пулсация, красота, свирене в името на групата и никакви изхвърляния в стил: "Скивай к'ъв го вадя, а?" Невероятно интелигентен... беше... :godbless::godbless::godbless: