YtseJam Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Кастроново е един и от моите най-любими, заедно с Баримор Барлоу от Джетро Тъл. Цитирай
bonzo Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 PO princip Bill ward e izigral nai-golqma rolq v givota mi za tova s randy castillo(ozzy) gi slagam izvan klasaciqta 1.Neil Peart(rush)-vse pak da podarga6 takova nivo na tiq godini si e postigenie 2.Steve Smith-e tova sa6to si e postigenie prosto stila na Neil pove4e mi haresve 3.Dave Weckl-toi prosto e pi4 4.Denis Chembers-na toq pi4 ne mu se vigdat racete 5.Horacio Hernandez-e toq piw4 ispolzva vsi4ki prainici na sto procenta that's all folks Ina4e 6te poiskam mnenie za Chad Smith(red hot)spored men sviri s atski mnogo groove. Цитирай
yamahadrums Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Брех, трудна работа!!! Няма да ги поставям в класация, само ще спомена някои имена. А те са: Neil Peart Manu Katche Mark Mondesir Jeff Ballard Carter Beauford Има и още, но се придържам към разпоредбите за 5. Цитирай
fLiSk Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Епа Чад Смит винаги си е имал груува, иначе защо даже толкова различен стилово човек като Глен Хюз ще го покани за турнето си Освен това Чад Смит поне до скоро държеше рекорда на Гинес за барабанист който е свирил на най - голям сет . Цитирай
Stone Free Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Тим Аликзандър (Праймъс) Дани Кери (Туул) Стивън Пъркинс (Джейн'с Адикшън) Също на Дефтоунс барабаниста, не го знам как се казва Цитирай
imperor Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Egon, шапка ти свалям! Ти си единствения, който е споменал Род Моргенстейн, а той определено е един от най-любимите ми! И един от редките - аз знам само десетина... левичари: него, Фил Колинс, Ян Пейс, Кирчо на Милена, Божо Тренков, онзи на "Ютъп" (не знам как се казва)... Май се изчерпах, като не искам да слагам себе си в списъка, 'щото съм на свтлинни години или мега парсеци зад гореизброените... Да бъде drumssssssssssssssss!!! Цитирай
AccesS Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 фил колинс , уекъл , портной , донати , марко минеман , алекс акуня , гери браун , денис чембърс, джон долман ,кени ароноф,тим александер, джой джордисон , мат соръм, вини поъл, скот травис,,травис бейкър, ЗОРО , дерек роуди,джон темпеста и др. и др. известни и неисвестни геройски трудещи се над купчините барабани от жените барабанисти харесвам джина шок, шъни бейби , ким юрхан и стефани лейтс Цитирай
Smokejack Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Egon, шапка ти свалям! Ти си единствения, който е споменал Род Моргенстейн, а той определено е един от най-любимите ми! И един от редките - аз знам само десетина... левичари: него, Фил Колинс, Ян Пейс, Кирчо на Милена, Божо Тренков, онзи на "Ютъп" (не знам как се казва)... Май се изчерпах, като не искам да слагам себе си в списъка, 'щото съм на свтлинни години или мега парсеци зад гореизброените... Да бъде drumssssssssssssssss!!! Мдааам,съгласен съм с теб за Rod Morgenstein и аз много го харесвам особено в Dixie Dreggs ама и в Winger е много яко де.Абе който го може го може,да живей. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Dakata-Panican Qnko-Lora Jelqz-ex PIF current Adicted Stunji mnogo qsno ......ni moa pove4e Цитирай
Egon Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Няма да прозвучи...А за Моргенстейн, ами то няма как. Много харесвам освен останалото и проекта му с Jordan Rudess от Dream Theater. Какво ще кажете? Цитирай
Egon Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Бе някой спомена ли Jeff Porcaro? Какво мислите за него? Този човек винаги свири точно обратното на това, което на мен би ми дошло да изсвиря... Цитирай
Uraganski Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Точно това което си написал малко по горе Цитирай
Egon Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Аха, ми то си е така, поне за мене. Лека му пръст. Цитирай
Katsko Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 петима са ми малко Я да променим topic-а на ТОП 10 Цитирай
imperor Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Бе някой спомена ли Jeff Porcaro? Какво мислите за него? Този човек винаги свири точно обратното на това, което на мен би ми дошло да изсвиря... Джеф Поркаро е невероятен! Пулсация, красота, свирене в името на групата и никакви изхвърляния в стил: "Скивай к'ъв го вадя, а?" Невероятно интелигентен... беше... Цитирай
Recommended Posts