The Crow Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 добре бре хора всякакви барабанисти сте писали всички от световна класа но не видях никаде да е писано за Рино(барабанист в албума на Manowar-the triumph of steel)там има дръмсоло с него и мисля че и тои е достоен за темата Добре бе пич ,щом толкова ти харесва дръмара на Manowar що не го напишеш ти ,ааа?Всеки си има интереси и ми е писналоооо от спаменее ийййй :killyou: :killyou: :killyou: :evil: :evil: :evil: Цитирай
pampi Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 (Редактирано) Добре бе пич ,щом толкова ти харесва дръмара на Menowar що не го напишеш ти ,ааа?Всеки си има интереси и ми е писналоооо от спаменее ийййй :killyou: :killyou: :killyou: :evil: :evil: :evil: Ми той го е написал бе, какво спамене е това? Редактирано Януари 23, 2006 от pampi Цитирай
NeonGod Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 JOEY JORDISON да наистина е голям. ама за този Rino никои нищо не казва.а да питам слу4аино някои дали знае каде свири след като беше за един албум вав Manowar? :think: Цитирай
PlamenM Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Аа таковата , може ли китарист да пише за барабанисти...аз и басисти обичам..чисто музикално де та, на темата.. Denis Chambers Peter Erskine Jack DeJohnet Billy Cobham Vinnie Collaihuta и много други знайни и незнайни няма да забравя Мич Мичел като беше в България - плясках с ръце и крака в дома на киното и цялата зала..човекът се шашна.. може ли и перкусии... Zakir Husseisn Trilok Gurtu От българските барабанисти има един Стунджи....ама стига ... който не си спомня Даката - бърка, той беше един от първите пред 90те, който започна да свири много разкрепостено и алтернативно..Йоцов - не толкова за това че е барабанист а за това че е комплексен музикант и композитор.и пак и други към всичките :inlove: Цитирай
The Crow Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 Добре бе пич ,щом толкова ти харесва дръмара на Menowar що не го напишеш ти ,ааа?Всеки си има интереси и ми е писналоооо от спаменее ийййй :killyou: :killyou: :killyou: :evil: :evil: :evil: Ми той го е написал бе, какво спамене е това? Ти май не можеш да четеш ,а или май не разбираш смисъла на това дето е написал .Ако не ги разбираш нека ти ОБЯСНЯ- добре бре хора всякакви барабанисти сте писали всички от световна класа но не видях никаде да е писано за Рино(барабанист в албума на Manowar-the triumph of steel)там има дръмсоло с него и мисля че и тои е достоен за темата 1.Това си е чисто спамене на темата ,защото темата не беше ли топ 5 ,а не топ 1 2. добре бре хора всякакви барабанисти сте писали всички от световна класа но не видях никаде да е писано за Рино-всеки сам си решава ,кой барабанист да пише и кой не.Нали така или греша .Или вече никой няма право на лично мнение .Това е .И пак си помисли дали не е спамене :read: :evil: . Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Еййй модераторе я се успокой малко Цитирай
The Crow Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Хахаха аз съм си спокоен .Ама чашата малко преля просто и ми писна от некакви пи*ки .Не визирам никой. :exclaim: :exclaim: :exclaim: Цитирай
drummer_93 Отговорено Ноември 25, 2006 Отговорено Ноември 25, 2006 (Редактирано) Не са 5,но все пак: Майк Портной Марко Минеман(с когото поддържам контакт) Тери Бозио Дейв Уекл Томи Олдридж Джои Джордисън Джон Блекуел Саймън Филипс Стив Гад Нийл Пърт Има и още,но не ми се пише в момента Редактирано Ноември 25, 2006 от drummer_93 Цитирай
aladin Отговорено Ноември 25, 2006 Отговорено Ноември 25, 2006 Хахаха аз съм си спокоен .Ама чашата малко преля просто и ми писна от некакви пи*ки .Не визирам никой. :exclaim: :exclaim: :exclaim: The Crow моля ти се кажи 4е неси вампирясал! Цитирай
Bozzich Отговорено Ноември 25, 2006 Отговорено Ноември 25, 2006 1. Richard Christy (невероятен стил има) 2. Mike Portnoy (ненормалник.) 3. Roger Taylor (само се учудих, че почти никой не го беше споменал) 4. Danny Carey (същата причина като Портной ) 5. Lars Ulrich (не попада в топ5 толкова заради някви блестящи качества на фона на останалите, а защото звукът му ми е толкова любим) Цитирай
The Crow Отговорено Ноември 26, 2006 Отговорено Ноември 26, 2006 OFF Aladin човече още не съм споко!!! Цитирай
Strori Отговорено Ноември 27, 2006 Отговорено Ноември 27, 2006 Хъм-хъм, не мога да ги подредя по любимост, щото ми е невъзможна самата идея, но примерно-Иън Пейс, Стюърт Копланд, Фил Колинс, Бонзо, Бил(fucking както рече Ози на концерта в БГ) Уорд, барабаниста на Джетро(не ми идва именцето в момента), Ник Мейсън, барабаниста на Булгара, Ник Баркър(най-вече ранните му неща с Кредъл), Стунджи, Поркаро, Ману Каче и мноооого много други... Като перкусионист -Закир Хаким.Уникален!!! Вкусовете се променят с времето, след някоя и друга година може да мисля различно.. Цитирай
BukToP Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 (Редактирано) Орлин Радински Стоян Янкулов Вини Пол Майк Портной Майк Манджини :inlove: П.С. Само съм ги изброил, без да ги подреждам в класация, всички са ми любими! Ако все пак има топ 15 пак ще пиша Редактирано Ноември 28, 2006 от BukToP Цитирай
Jumper Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 5 e твърде малко,но ще опитам да напиша толкова,макар че не съм имал възможност да чуя и видя много барабанистиА ето и тези,които са ми направили много добро впечатление 1. Дейв Уекъл 2.Стоян Янкулов 3.Стийв Смит 4. Върджил Донати 5.Томас Ланг .....е ,не става само с 5,колкото и да се опитвам Саймън Филипс Христо Йоцов Стив Гад Вини Колаюта.... стига толкова,че ще стане топ 10 Цитирай
Recommended Posts