sw1tched Публикувано Март 8, 2005 Публикувано Март 8, 2005 Така..това парче вече съм го поствал, но този път има и соло, дело на DeathZone. Уточнявам, че идеята е един вид както казва DeathZone "копанйеее" хехе. Смисъл такъв, че и двамата се кефим на ж'ци разни и му предложих да 'фърли и той една жица'. В демото което ще издаде групата ми близките месеци това соло няма да го има вероятно...всъщност знам ли какви бонуси ще измислим накрая :violin: Ето го. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Ще има половин часово басово соло изсвирено от вокала... Цитирай
jFog Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Пу ! да еба !!! а да видим дали ще ми го пратите на пощата че с тоя хост.... jfog007@yahoo.es аз съм ви фен де ама все пак да прослушаме Демото ще го продавате ли? или ще е на хост на дата.бъгу -то? Цитирай
sw1tched Отговорено Март 9, 2005 Автор Отговорено Март 9, 2005 Ех има време да го правим демото, големи записи ще паднат след концерта в О! Шипка. Сега ще ти пратя на мейла песента. Цитирай
sw1tched Отговорено Март 9, 2005 Автор Отговорено Март 9, 2005 Хехе, това да се вижда и чува ..в крайна сметка за тази метълска емотиконка го правим тоя джангър :green: Цитирай
sw1tched Отговорено Март 9, 2005 Автор Отговорено Март 9, 2005 Да бъдем аграрни типове и да прекопаем почвата на тежката музика у нас :twisted: Цитирай
Recommended Posts