Jump to content
Българският форум за музиканти

Лампа


niki-l.s.

Recommended Posts

Китарата ми няма такива проблеми с други усилватели. Адаптерите и са мощни и се е случвало да прави микрофонии, но само при много усилен гейн и високи. Това предолагам на всеки му е познато.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можеш да провериш дали лампата е микрофонична като докато работи усилвателя почукаш с нещо (примерно с молив) по нея. Не трябва да има фрапиращ звуков ефект от това почукване.

 

Струва ми се, че си нямаш и бегла представа какво изпускаш като отказваш на docc да ти помогне. Аз лично силно съжалявам, че по подобни причини не съм си замъкнал LJ преампа при него за да го чуя с истински качествено крайно стъпало и да го сравним с невероятната техника с които разполага.

 

Ако искаш можем да пием едно кафе в събота (и аз съм безкрайно зле от към свободно време) и да ти дам да пробваш някоя от моите лампи - имам почти чисто нови Ei и JJ, както и няколко по-стари маршалски, Ruby Tubes и т.н. Не ги продавам :) Обичам да си правя комбинации от тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз действително нямам св. време, особено в последните седмици и следващите няколко. Занимавам се с гипсокартон и приключваме обекти на Сл.Бряг и Равда. Всеки ден пътувам до там и обратно, а събота и неделя имам работа на компютъра. Скоро имаме една изява в Зона-та, където се надявам да свиря с Маршалчето, затова искам да направя всичко набързо и да не мисля повече за тази лампа.

Още един път благодаря за съпричастността и готовността да помогнете! Това рядко се среща.

Редактирано от niki-l.s.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E, най-сетне намерих в един магазин за електроника. За съжаление ще чакам доставка 1 седмица, т.к. лампата се намирала в друг град. Цената и е 3.00 лв. - чисто нова. Не се знае каква марка е, но поне няма да съжалявам за парите, като я хвърля :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

You're welcome! :metalist:

 

И да споделиш дали е помогнало.

 

По нататък можем да се пробваме да заформим една по-сериозна варненска сбирка някъде на по-тихичко, че в Алиби ми е трудно да си чуя мислите ^_^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.