serengeti Публикувано Февруари 8, 2007 Публикувано Февруари 8, 2007 Поручах си китара от томан.де и вече два дена в акаунта няма промяна че съм превел парите.Тия дали не са некои измамници????Някой дали си е поръчвал от там? Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 Tomann, определено мога да кажа, че не са измамници. Аз само оттам си пазарувам и не съм имал никакви проблеми. Нито преди нито сега при последната покупка оня ден. 1. Зависи кога си превел парите и от коя банка. В смисъл те са на Deutsche Bank и ако си ги превел примерно от Stadtsparkasse им трябва повече време. Може наистина да не са дошли. 2. Ако си ги превел от България, поне още 3 - 5 дена няма да пише 3. Провери дали координатите, които си въвел (номер на банкова сметка и всичко) са точни, да не си ги пратил другаде. Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 Tomann, определено мога да кажа, че не са измамници. Аз само оттам си пазарувам и не съм имал никакви проблеми. Нито преди нито сега при последната покупка оня ден. 1. Зависи кога си превел парите и от коя банка. В смисъл те са на Deutsche Bank и ако си ги превел примерно от Stadtsparkasse им трябва повече време. Може наистина да не са дошли. 2. Ако си ги превел от България, поне още 3 - 5 дена няма да пише 3. Провери дали координатите, които си въвел (номер на банкова сметка и всичко) са точни, да не си ги пратил другаде. Ако си пратил парите в петък - то след понеделник поне още два три до пет дена е нормално да се забави потвърждението за превода. Знам как е и аз съм бил на тръни като съм купувал от ибей... Цитирай
serengeti Отговорено Февруари 8, 2007 Автор Отговорено Февруари 8, 2007 А,мерси за съчувствието!На всички Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 Абе малко нямам опит в тази сфера с покупките, ама да разбирам, че е възможно да си поръчаш да речем от немския иБей и да ти цъфне у България. Така ли е? Цитирай
bigjav Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 (Редактирано) Спокойно, перфектни са, гаранция!!! О6те ден два и си готов. Редактирано Февруари 8, 2007 от bigjav Цитирай
Slash's Snakepit Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 дайте сайта да го прегледам Цитирай
ho6imin Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 абсурд е да се съмняваш в томан! Цитирай
the_man_who Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 (Редактирано) Точни са хората. Ако нещо те притеснява просто им пиши. Отговарят бързо. Препоръчвам да се плаща с кредина карта - бързо, лесно, удобно и за разлика от банковите преводи, няма допълнителни такси за превода. Също да се има предвид, че нещата все още пристигат за 2 седмици от датата на shipping-а, а не за 4-6 дни, както пише срещу България. Поздрави Редактирано Февруари 8, 2007 от the_man_who Цитирай
Stone Free Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 Tomann, определено мога да кажа, че не са измамници. Аз само оттам си пазарувам и не съм имал никакви проблеми. Нито преди нито сега при последната покупка оня ден. 1. Зависи кога си превел парите и от коя банка. В смисъл те са на Deutsche Bank и ако си ги превел примерно от Stadtsparkasse им трябва повече време. Може наистина да не са дошли. 2. Ако си ги превел от България, поне още 3 - 5 дена няма да пише 3. Провери дали координатите, които си въвел (номер на банкова сметка и всичко) са точни, да не си ги пратил другаде. +1 Дори да не е верен адреса, не мисля че УПС просто ще оставят китарата така Цитирай
metalmaniak Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 (Редактирано) А я се похвали какво точно си поръчал и за какви пари Редактирано Февруари 8, 2007 от metalmaniak Цитирай
serengeti Отговорено Февруари 8, 2007 Автор Отговорено Февруари 8, 2007 (Редактирано) ей тая талпа - http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbr...ng_egitarre.htm и един пвц куфар за 250 евро общо с доставка ша пилим здраво еи!!!! Редактирано Февруари 8, 2007 от serengeti Цитирай
Stone Free Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 ей тая талпа - http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbr...ng_egitarre.htm и един пвц куфар за 250 евро общо с доставка ша пилим здраво еи!!!! абе дюд "shipment due to arrive on 14.02.2007 " говори ли ти нещо Цитирай
berserker Отговорено Февруари 9, 2007 Отговорено Февруари 9, 2007 А може ли да ми каже някой какви са цените на доставките до БГ спрямо теглото на това което е поръчано и въобще? Цитирай
the_man_who Отговорено Февруари 9, 2007 Отговорено Февруари 9, 2007 ^ http://www.thomann.de/gb/helpdesk_shipping.html?country=bg Цитирай
Recommended Posts