Joys Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 А мислил ли е някой за цялостна смяна на грифа? Аз имам едно старо чудовище (Кремона ) , което има нужда от смяна на доста чаркове, но най-трудно ще ми е с грифа, защото сегашния не подлежи на поправка, а нов не ми иде на акъла отде да взема. Да знаете случайно някой да продава на кило? Ей къде ти е Казанлък на един Х** място. Обади им се по телефона все пак предварително де. :guitar: Цитирай
the_gorer Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Не знаех, че Кремона все още произвеждат електрически китари :think: Иначе твърдо съм решил да се изгавря с една от Кремоните, щото те освен за гавроч за друго не стават. Мисля да я направя някаква гъзарска, с мой собствен дизайн. Ще си направя шаблон и ще търся някой дърводелец да ми я одялка. После ще я боядисам с някакъв авто емайл лак (металик) и ще стане тотално лададжийска!!! Само гриф да намеря и я правя неузнаваема. Моа ма вземат от BC Rich да им мислим дизайните Цитирай
stratocaster Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 вие с тези шкурки вече ... много навътре отиде рибата мен и така ми е добре ... просто се чудех дали някой не е измислил някакви по-лесни начини ... без хирургически намеси правих така на баса ми. системата работи НО трябва да вземеш възможно най-финната водна шкурка. по железариите имат. шкурката се потапя за малко във вода и без да я сушиш търкаш с нея. но внимателно. но пък то с такава шкурка бая време ще има да се клатиш за да направиш поразия. Цитирай
jFog Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Не знаех, че Кремона все още произвеждат електрически китари :think: Иначе твърдо съм решил да се изгавря с една от Кремоните, щото те освен за гавроч за друго не стават. Мисля да я направя някаква гъзарска, с мой собствен дизайн. Ще си направя шаблон и ще търся някой дърводелец да ми я одялка. После ще я боядисам с някакъв авто емайл лак (металик) и ще стане тотално лададжийска!!! Само гриф да намеря и я правя неузнаваема. Моа ма вземат от BC Rich да им мислим дизайните Абе твоя си гриф можеш да го резнеш отдолу и да го направиш много секси.Моя беше така ама трябва да видя Бат' Крашър че нямам снимки тука..Става въпрос за главата от долу.Вместо(*&^*(&^*& така както си е , да се изреже в дъга става много яка човка, ама много.ДЪлгия едно време беше майстора , ама не се сещам как се казваше инструмента...Едно трионче е чиито лист е много тънък и къс а лъка на триончето е няква психопатска дъга (като скоба...) Цитирай
wolfgang Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 фащаш възможно най-финната водна шкурка и го почваш целия отзаде. ще стане като нов идеята е да се свали частта от лака която се е прецакала. и така става отново хлъзгав. ама да е финна еи!!!!!! от тая водната!!!! иначе :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: те даже някои къстъм китари така ги правят по желание на клиента - с матова повърхност отзаде на грифа. хаиде късмет! аз съм привърженик на тази тенология! никакъв лак за мен - голо дръвце с някакъв лек финиш - масълце според вкусовете (на пипане, не на близане) - лимонено, ленено ... Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Не се коси. Така китарата става vintage Хаххаахах мега vintag Vintage rulz! Ако можеш да я накараш да и падне и боята и лака да остане отгоре ше е просто чудничко ! Много потене брато.. от тва ше е според мен. Лично мнение. Иначе идеята с финната шкурка е интересна. BTW от любопитство .. ква ти е китарата? Цитирай
Rust Отговорено Март 10, 2005 Автор Отговорено Март 10, 2005 Много потене брато.. от тва ше е според мен. Лично мнение. Иначе идеята с финната шкурка е интересна.BTW от любопитство .. ква ти е китарата? Eй такава : иначе на аватара ми си е снимана баш мойта си ... само дето сега отзаде е с dimarzio бял адаптер и е малко по-грозничка ,ама :green: Цитирай
Recommended Posts