HOSHUNKOV Публикувано Февруари 7, 2007 Публикувано Февруари 7, 2007 Аз имам следният проблем, имам една Aria Pro 2 и кубчетата които притискат струните на флойдроуза ( става въпрос за мястото където се захващат самите струни ) започнаха да се чупят едно по едно. какво би ми срували да се направят нови или от къде мога да си купя? Освен това всичко вътре трябва да се пресвърже. Ако някой може да ми даде насока към кой да се обърна ще съм му много благодарен Keep It Metal Цитирай
fluti Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 Как так се чупят, да не би да затягаш твърде силно? Трябва да се затяга без много усилие - само толкова, колкото е необходимо да не излезе струната. Цитирай
Aureliano Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 Мога да ти направя кубчета и да ти запоя електрониката Цитирай
HOSHUNKOV Отговорено Февруари 7, 2007 Автор Отговорено Февруари 7, 2007 (Редактирано) Ами вижте сега, тя е бая стара и не знам в колко хора е била преди аз да я купя иначе знам че не трябва да се затягат много Пусни ми моля те на ЛС някаква оферта за цена за оправянето на тези 2 проблема Тя тази китара има и други нещта да и се оправят де, но това е приоротет за момента Благодаря предварително колеги. Редактирано Февруари 7, 2007 от HOSHUNKOV Цитирай
smartpeter Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 Мога да реша веднага проблема ти! Заповядай! 0898 819 785 Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Мога да реша веднага проблема ти! Заповядай! 0898 819 785 Да наистина може да реши проблема моят вече е решен останах много доволен. Да си жив и здрав!!! Толкова се бях притеснил за тоя флойд роуз. Цитирай
HOSHUNKOV Отговорено Март 15, 2007 Автор Отговорено Март 15, 2007 Мога да реша веднага проблема ти! Заповядай! 0898 819 785 И аз останах изключително доволен!!! Тази китара никога не е звучала толкова добре! Много добра, бърза и коректна работа. Бладодаря! Цитирай
smartpeter Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Мога да реша веднага проблема ти! Заповядай! 0898 819 785 И аз останах изключително доволен!!! Тази китара никога не е звучала толкова добре! Много добра, бърза и коректна работа. Бладодаря! Винаги си добре дошъл! И на всеки друг който пожелае! Отново гарантирам на всички перфектно качество! Поздрави! Петър Давидов Цитирай
Recommended Posts