bulby Публикувано Октомври 26, 2004 Публикувано Октомври 26, 2004 Някой работил ли е с такъв (или поне слушал) ? Предлагат ми е един доста запазен за 300лв, а ревютата му в harmony-central са що-годе добри. Единственото, което до някъде ме спира, е че и сегашният ми процесор е Digitech, а бих искал да пробвам някоя друга марка... Цитирай
Mephistopheles Отговорено Октомври 27, 2004 Отговорено Октомври 27, 2004 Човече, сигурен ли си че е RP1, щото аз за такъв не съм чувал Да нямаш предвид RP100 ? Ако е така, взимай го смело, много добър е за парите си. Цитирай
Slinky Отговорено Октомври 27, 2004 Отговорено Октомври 27, 2004 Това мисля, че един от най-стрите процесори на Digitech. Мисля че е модел от преди 10-12 години, но тогава беше страшно чудовище. Имам един приятел, който свиреше в Норвегия и си го беше купил още тогава - някъде 1993-94 година. Но преди 2-3 години го продаде. Ако работи добре, може би си заслужава парите. Цитирай
bulby Отговорено Октомври 27, 2004 Автор Отговорено Октомври 27, 2004 Хехе, спокойно, аз съм с RP100, RP-1 си е. Но точно - модела е стар. Но може и да го взема, кой знае... Цитирай
YtseJam Отговорено Октомври 27, 2004 Отговорено Октомври 27, 2004 Има RP1, железен дзвер неунищожим е. Един приятел имаше такъв (китаристът на Балканджи) и доста метълщина е минала през него. Цитирай
bulby Отговорено Октомври 27, 2004 Автор Отговорено Октомври 27, 2004 Наистина си е направен като танк , в това отношение си няма грешка. Иначе аз съм виждал, че китариста на Епизод свири с такъв. Цитирай
AXE Отговорено Октомври 27, 2004 Отговорено Октомври 27, 2004 Иначе аз съм виждал, че китариста на Епизод свири с такъв. Антиреклама на ефекта ли правиш :roll: Цитирай
bulby Отговорено Октомври 27, 2004 Автор Отговорено Октомври 27, 2004 Аз тъкмо мислех да добавя "Е, това не е мерило за качеството му, защото пича от Епизод е яко некадърен" ама реших да го спестя, че да не ми се скарат модераторите. Но след като ти си такъв... Цитирай
AXE Отговорено Октомври 27, 2004 Отговорено Октомври 27, 2004 Те модераторите не са глухи я Ама стига офтопик че ще тряя сам да си изтрия мнението :read: Цитирай
Recommended Posts