sw1tched Публикувано Март 7, 2005 Публикувано Март 7, 2005 Това забравих да го постна тука..от края на миналата година е: запис със миниатюрно микрофонче докато бяхме с групата и няколко приятеля вкъщи. Линк Equipment: 1. Китара, кубе. 2. Микрофон от онези дето са в комплект със слушалки И разбира се... Drum Set: Леген (каса и floor tom) Тарамбука (соло барабан) Стъклена чаша (райд) Спиро (стойка за соло барабан) За да чуете и оригиналния запис на песента посетете сайта http://distorment.cjb.net ПП. Записа включва и подвикванията на няколко човека от компанията...накрая(2:48) някой бутна микрофона. Цитирай
Joys Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 Equipment:1. Китара, кубе. 2. Микрофон от онези дето са в комплект със слушалки И разбира се... Drum Set: Леген (каса и floor tom) Тарамбука (соло барабан) Стъклена чаша (райд) Спиро (стойка за соло барабан) Като видях снимката и стари спомени в мен нахлуха от далечната 1992 г. Като правихме цял концерт с 2 акустични китари във невъобразим шум, легени , кофи , капаци, и касетофон за директен запис от микрофона му. Имаше и 3-ма човека да викат за имитация на публика. И нии 3-ма още пак викахме да сме повече. Имаше и вокал даже. Мани мани. Цитирай
sw1tched Отговорено Март 7, 2005 Автор Отговорено Март 7, 2005 Нещо такова беше мдам. Поствам го за майтапа ..иначе както сте разбрали ще свирим в О! Шипка на 28-ми Март. Цитирай
jFog Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 Браво на вас, ама на ли знаеш че с фридата,бъгъ сме скарани да еба Цитирай
DeathZone Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 мене ме кефят идеите ви , а тука сам смесването е малко кофти :green: :green: :green: :green: Цитирай
sw1tched Отговорено Март 7, 2005 Автор Отговорено Март 7, 2005 мене ме кефят идеите ви , а тука сам смесването е малко кофти :green: :green: :green: :green: Е да ..малко мазня стана с тези 16 трака записи на китарата на канал и 15-те микрофона за барабаните хехехе Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 По-добре е от предишното смесване :twisted: Цитирай
sw1tched Отговорено Март 7, 2005 Автор Отговорено Март 7, 2005 пратих ти писъмце Дам чух ..доста яко е станало сега, утре сигурно ще го постна в този раздел да чуят и другите форумци. Цитирай
Recommended Posts