don_pepinio Отговорено Февруари 7, 2007 Автор Отговорено Февруари 7, 2007 Благодаря ви приятели! Много се радвам че ви харесва!!! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 Дон Пепино е Кинг Пепино...супер яко еее Цитирай
jFog Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 Майкоооооооооо Слушам го 5 -ти път поне бат'ти екшъна Много майсторска изработка.Звук,идея ,микс...не е истина просто.. Прекалено добро а Гласове? Цитирай
yakiya Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 Усещам как ще бодна утре едни вокални "партии" отгоре.Качвам го на USB-то и го занасям в мазето да порева на воля.Ще изровя некви текстове, я на Слеър,я на Металика....я на Кенибъл. Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 Абе ти си голем бе.... Искам една грухня да изсера. Но не и без разрешение да го направя на метеното.... Петре, кво да ти кажа... Мълчанието казва всичко. Влезе в топ-а на форумните китаряги, ма ти си си бил там, просто не съм го знаел. Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 7, 2007 Автор Отговорено Февруари 7, 2007 Много,много се радвам че се кефите!!! За вокали,китари и всякакви съвместни творби винаги готов!!! Цитирай
Грация Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 Леле, леле, лелееееееее! Абе не знам какво да напиша.... Както винаги - стискам ти ръката! Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 Еми човече...не знам какво да кажа...ей заради такива като тебе се чувствам пълен идиот...Евалас! Цитирай
olygofren Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 Поклон доземи. Чудесна композиция, жесток звук и много внимание към детайла. Чувствам, че на парчето най биха му отивали вокали ала Кинг Даймънд. Вероятно защото солата малко ми заприличаха на Анди ла Рок. Но може би съм пристрастен... Цитирай
black_waltz Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 и*ах, бати злото копеле си и ти, кефи яко! Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 (Редактирано) !!!!Намалете си колоните!!!! http://media.putfile.com/Don-PepinioMoni Пепи, прощавай. Тъй като тенденцията е явно пак да се обръщаме към Бай Брадър фром Москау, продуцентите на Софка и Сурата да ползват тоя екземпляр; поне агитката на Лорди ще им се зарадва, особено на боливудската звиздъ. Насрах парчето, обаче поне грухнята е от все сърце. Моята част се именува "Евромизия, тракия и сибирия"; Калкутски нощи и Мустата. Иначе бих грухтял, щото не мога да пея, на всякакви твои опити. За мен ще бъде и чест, и удоволствие. Не се сърди, Пепи! Страхотен, креативен, свирещ, въобще, защо рок и метъл братството не те знае на шир и длъж?! WARNING! Намалете си колонките, да не издъните някоя; няма ме никак в смесването, да няма нацупени, че тук един течен сапун се беше накокошинил...!!!! Редактирано Февруари 8, 2007 от sa6tiat Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 Don_pepinio вмбто ти г-75 в комбинация с шредмастера звучи супер .Много яко свириш ритъм още от треснята про имам спомен.Пусни някое видео ако може да просветлиш как се получават тия даунстроукс ,какво се случва в дясната ръка. Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 8, 2007 Автор Отговорено Февруари 8, 2007 Ааааааааааааа Мони счупи ми главата направо! Яко веселба е станало [ iBobz Еми човече...не знам какво да кажа...ей заради такива като тебе се чувствам пълен идиот...Евалас! Недей така бе човек.Ти си много напред с материяла... Според мен мога да науча много неща от теб! Demon_A_Go-Go Don_pepinio вмбто ти г-75 в комбинация с шредмастера звучи супер .Много яко свириш ритъм още от треснята про имам спомен.Пусни някое видео ако може да просветлиш как се получават тия даунстроукс ,какво се случва в дясната ръка. Приятелю,извини ме за невежеството но наистина незнам какво означава"даунстроукс". Цитирай
jFog Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 оня е ненормален бе... Най интерсното че и на живо сигурно ше го изкара така великолепно Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 От треснята про насам си знам аз... Цитирай
Recommended Posts