eXile Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 Туй пасъм аз. Да знайти И вица за "пасъм" знайти ли Цитирай
eXile Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 Ем в радиото има игра - обаждат се слушатели и който каже дума, която я няма в речника и означава нещо - печели награда. Обажда се един слушател, втори, трети... Нищо интересно... По едно време телефонът звъни, водещият дига. -Бе аз за играта се обаждам. Начи викам дума - "тиго". -Добре, а можете ли да кажете едно изречение, в което се използва? -Ми да тиго начукам бе. Прекъсват връзката от студиото, водещият се извинява. Още половин час нищо интересно. След малко телефонът пак звъни, от студиото дигат. -Бе добър ден, аз за играта такова. Начи казвам дума - "пасъм". -Добре, а вашето изречение? -Ми пасъм аз бе, да тиго начукам! Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 аватара обачи кърти, аз самия известно време се подвизавах с такъв ама взех че минах на друг, скъп един такъв Цитирай
cfqtka Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 ама Борьо ти не си 9ти клас кво лъжиш? Цитирай
eXile Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 Е виж га съм го писал де :hello: Сфятке, винаги съм смятал, че дълбоко в себе си си една блондинка Цитирай
cfqtka Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Е виж га съм го писал де :hello: Сфятке, винаги съм смятал, че дълбоко в себе си си една блондинка а аз винаги съм казвала че съм блондинка по душа така че ми казваш нищо ново ма като не ме слушаш като говоря.. Цитирай
Recommended Posts