eXile Публикувано Март 7, 2005 Публикувано Март 7, 2005 (Редактирано) Ни съм са представил още ли бе Чак не мога да повервам. 1)Борис, Борю, Боби, джоинта, както искате 2)15, или почти 16 3)Карам средно у Английската гимназия в Пловдив. 4)Вашият инструмент/и: Пиано и китара, като последното само уекинко, че няма време да свирим и на уроци да ходим. Ама дрънаме тама некви Дийп Пърпъл, Метлици и Годсмакове :guitar: 5)Предпочитан музикален стил: много беееееееееееееееееее... То от ню-уейв до траш... През джазове, барабар с фюжъна и мастъра на всички пъпети - хардрока... Много много и се хубаво... 6)Вашият вдъхновител: трябва ли да имам? Щото нямам. Шси намера :think: 7)Досегашни (не)реализирани проекти:да започвам ли да изброявам, или да пощадя трафика на сайта? 8)Странични интереси:фотография, и всичко характерно за леко мръднал 16 годиешн младеж (бира, мумичита и секви други такива интересни джиджафки) 9)В кратце(или с две думи за вас самите): :wall: (една картинка е равна на хиляда думи, а 3, а, А!?. Уф). Редактирано Март 7, 2005 от JoiNT_NaTuRe Цитирай
MDFk Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 (Редактирано) Иа Иа! ДОбре ДОшъл!Дано се кефиш тука! Редактирано Март 7, 2005 от MDFk Цитирай
Dushmanina Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 Селям, както казват нашите северни съседи, зимбабвийците! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Ами айде, и от мен едно темане, мараба. Да живей! Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Охо, градски! И аз преди време учех където си ти сега, ама одъртях и ме изхвърлиха. Ха добре дошъл! ПП: Като гледам ставаме бая хора от Пловдив, що не си направим някой ден и пловдивска среща на форума? Като сме от Пловдив да не сме гърбави, а? Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Ни съм са представил още ли бе Чак не мога да повервам. 1)Борис, Борю, Боби, джоинта, както искате 2)15, или почти 16 3)Карам средно у Английската гимназия в Пловдив. 4)Вашият инструмент/и: Пиано и китара, като последното само уекинко, че няма време да свирим и на уроци да ходим. Ама дрънаме тама некви Дийп Пърпъл, Метлици и Годсмакове :guitar: 5)Предпочитан музикален стил: много беееееееееееееееееее... То от ню-уейв до траш... През джазове, барабар с фюжъна и мастъра на всички пъпети - хардрока... Много много и се хубаво... 6)Вашият вдъхновител: трябва ли да имам? Щото нямам. Шси намера :think: 7)Досегашни (не)реализирани проекти:да започвам ли да изброявам, или да пощадя трафика на сайта? 8)Странични интереси:фотография, и всичко характерно за леко мръднал 16 годиешн младеж (бира, мумичита и секви други такива интересни джиджафки) 9)В кратце(или с две думи за вас самите): :wall: (една картинка е равна на хиляда думи, а 3, а, А!?. Уф). еййййййййййй майна браво че дрънчиш Пърпъл и си от Пловдив....а така не че аз съм от Пловдив ама прекарвам доста време там та го чувствам като собствен град......айде кийп рокин..па мое да посвирим некой ден кой знае Цитирай
the_gorer Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Новата картинка в подписа ти КЪСА СИНДЖИРА! Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 ахаххах да картинката къса синджири ахахахахх ! Ъелкъм от мен ! Цитирай
KMisunderstood Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 бре, кой клас си ти? Щото и аз там уча... Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 тва ми напомня на вица за червената шапчица дето......... нали дето вълка вика незнам копеле ама май са ти отрязали ташаците хахаха Цитирай
eXile Отговорено Март 27, 2005 Автор Отговорено Март 27, 2005 тва ми напомня на вица за червената шапчица дето......... нали дето вълка вика незнам копеле ама май са ти отрязали ташаците хахаха То но тоя ко ги отрежат ни знам бре, кой клас си ти? Щото и аз там уча... Ми 9к съм, мало съм още. Ма голям ша порасна А за пловдивската среща - казвате, къде, кога и готово spotlight, да дрънчиме ба! Найш как ми се дрънчи Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 Здрасти Joint-е. С тебе се познаваме вече от 2+ години от разни други места, но добре си дошъл и тука Цитирай
eXile Отговорено Март 27, 2005 Автор Отговорено Март 27, 2005 Ми то аз бех тука още от стария форум, преди да смнят домейна и съм старо куче вече, ама нещо бех позарязал Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 Ми то аз бех тука още от стария форум, преди да смнят домейна и съм старо куче вече, ама нещо бех позарязал Епа да се беше представИл по-рано Цитирай
Recommended Posts