Trysth Отговорено Октомври 7, 2008 Отговорено Октомври 7, 2008 Fenix, абе тва камионче, дето е напречно поставено, не е ли неудобно за натискане по време на свирня? Цитирай
bobikosatkata Отговорено Октомври 8, 2008 Отговорено Октомври 8, 2008 Fenix, ще ми кажеш ли откъде ги купи тези кабелчета: GHS Power Supply Cables Благодаря предварително! Цитирай
Fenix Отговорено Октомври 8, 2008 Автор Отговорено Октомври 8, 2008 @bobikosatkata От xxxx в София. Все още съжалявам, че им дадох пари, ама немаше друг избор тогава, никъде другаде няма . @Trysth ти си втория човек който ме пита . Ми не. Това е нойз съпресора, който седи постоянно включен в режим ако го натиснеш да действа като килсуич, та се сещаш, че не го ползвам толквоа често. Плюс това, поради начина по който ги връзвам (сигнала влиза два пъти в него, веднъж директно от китарата и веднъж от предусилвателя, за да обере и неговия шум), ако беше успореден на другите, щеше да заеме страшно много място, а на мен то ми трябва (макар и не точно в момента ) @DILETANT мерси Цитирай
Recommended Posts