zanev 70 Публикувано Януари 31, 2007 Публикувано Януари 31, 2007 Здравейте на всички . Поствам интрото от парчето ''Fight'' от проекта GODO . Записвано е миналата седмица с някои нови устройства - ново кубе за бас нов процесор на едната китара и реших да го посна за да чуя вашето мнение за насоката в която вървят нещата - какви мислите са саунда за китари басове панорами смесвания и т.н. .... критики препоръки оплаквания и неща от сорта . Интрото е тук http://media.putfile.com/GODO---Fight-intro . Слушайте на воля и дайте мнение - а както знаете аз държа на него . Цеко Цитирай
jFog Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Барабаните са с много добър звук но някък си като че ли не са много в концепцията.. може би е заради пренаситения фусссссссссс,който раздва с медено гласче много е нагнетяващ на такта като почне, при набивките си е на място всичко останало звучи много балансирано и на място,до колкото могада детектна. (но като цяло микса звучи леко поне за мен)..ама аз съм тежък случай тъй че.... Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 31, 2007 Автор Отговорено Януари 31, 2007 За фуса си абсолютно прав - просто ме домързя да го отделя като трак и да го миксна по добре - сори ... Цеко Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 Много е яко,Цеко! Верно микса не е идеален,но дори и така звучи зверски!!! Владо Цитирай
Geo Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 И на мен много ми хареса-и като микс,и като звучене.Браво! Цитирай
jFog Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 аз само да поясня че май много двусмислено се изразих... мисълта ми бе че звучи някък си в регистрите на поп и естрадата.Би трябвало молко по вече тежест да се пресъздаде..мисля ама като звучене, не като стил..това ми бе думата. Цитирай
zanev 70 Отговорено Февруари 2, 2007 Автор Отговорено Февруари 2, 2007 Vlado_Abroad Geo jFog Delian - Приятели благодаря за отзивите . Радва ме 4е гледате положително на пар4ето . Ще взема предвид и забележките . Благодарско още веднъж ... Цеко Цитирай
Recommended Posts