Cupatincho Публикувано Януари 31, 2007 Публикувано Януари 31, 2007 (Редактирано) Ми 8-то прагче на (2-ра струна) Класическата ми китара(Stagg) издава един такъв много дразнещ звук(когато не съм натиснал струната силно или правилно)...Проблема не е че не натискам вярно струната ами просто издава лошия звук...Учителят ми също го забеляза и незнам как да го оправя...Та въпроса ми е дали въобще мога да го оправя и каде по-точно или как??? Благодаря ви предварително Редактирано Януари 31, 2007 от Cupatincho Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 трябва да го види лютиер, той ще коригира, най-вероятно 9то прагче е хлътнало. поздрави Петър Цитирай
Cupatincho Отговорено Януари 31, 2007 Автор Отговорено Януари 31, 2007 трябва да го види лютиер, той ще коригира, най-вероятно 9то прагче е хлътнало. поздрави Петър Ми аз не разбирам за това питам какво точно трябва да направя ако може нещо телефон адрес защото ми трябва за една мелодия и мн се ядосвам а китарата ми е нова на близо година...8-мо прагче на 2-ра струна е хлътнало..Мерси Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Пиши лично съобщение на pacman от форума. Той ще ти го оправи бързо, качествено, и на разумна цена(Разбирай в случая - евтино). И не се притеснявай - такива проблеми, рано или късно, се появяват при всяка китара. Китарата трябва ня няколко години да ходи за смяна на позиции при ДОБЪР лютиер - това е положението. При теб предполагам, се налага само малка корекция на 1-2 позиции. Цитирай
smartpeter Отговорено Февруари 5, 2007 Отговорено Февруари 5, 2007 Ако все още не си решил проблема - обади се - ще бъде решен! 0898 819 785 - инж. П. Давидов Цитирай
FireFlash Отговорено Февруари 5, 2007 Отговорено Февруари 5, 2007 Аз имах същия проблем на 1-ва струна на 10 прагче опираше в 11-то. Изпилих съвсем леко 11-то с дребна водна шлурка и стана супер. При твоя случай не знам как е, но най-хубаво наистина да я види лютиер. Цитирай
SHARO Отговорено Февруари 5, 2007 Отговорено Февруари 5, 2007 ми доколкото знам на някои евтини класически китари на някое прагче (най-често 11 или 10то) има необяснимо пращене или направо липса на тон коет е някъв фабричен дефект май на самия гриф и не мисля че може да се оправи но се пак лютиерите ще кажат Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 9, 2007 Отговорено Февруари 9, 2007 Пилете праговете внимателно има си начини.най-добре лютиер,но в никакъв случай не е нещо,за което би трябвало да ти вземат много пари. Цитирай
Recommended Posts