kukls Публикувано Януари 29, 2007 Публикувано Януари 29, 2007 братлета имам една дилема , едно аверче ми донесе от щатите някво много далаверско барабанче yamaha SD098 made in japan от няква разпродажба , кат се зарових в нета рабрах че тва е recording custom model 100% birch . размерите му са 14/8 или 14/8.5 абе яко дълбоко е , лети алуминиеви обръчи -power hoop(тва звучи кат лети джанти 19-ки хаха),двойно обтягане на пружината(демек и от двете страни може да се регулира) , купих му кожи ремо за отгоре и ейвънс за отдоле, пружина на тама , и звукна на 6+ . черно е на цвят много запазено ,няма грам драскотина и кейс си има даже. обаче ми трябва кинтаж в скоро време и са чудя дали да не го продам . та питанката ми е кви пари мога да му искам да знам горе долу преди да го пускам да се продава или да си го оставя че таквоз не се намира секи ден. както казах е много запазено, направо ново бе, само по горният обръч има следни от удари с палки .сега нямам фото ма се надявам до седмица да пусна некви снимки.. кажете кам 400лев мога ли да му изкараме Цитирай
Katsko Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 8,5 няма. абе трябва да се види за да се повярва, описваш динозавър в момента Цитирай
kukls Отговорено Януари 30, 2007 Автор Отговорено Януари 30, 2007 значи е 8 дълбоко , 14х8 . снимки ша има на 100% стиа си зема апарата . ай лека пич Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 Значи ако го пуснеш за около 400 лв. ми пиши и го гълтам Цитирай
Katsko Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 хехе има да чакаш на опашкатааз на таквиз барабанчета не прощавам, ако ма разбийш:band1: Цитирай
kukls Отговорено Януари 30, 2007 Автор Отговорено Януари 30, 2007 пичове ей ви на малко снимки http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=100463 да видите за кво иде реч, снеъра е убиец и звука е адски пробивен и плътен . та значи долната граница ша да бъде 400 левки с кейса, така да го разбиарам. ай кат реша да го пускам сериозно вече май ше да е на търг да видим докаде ша стигне. Цитирай
Jorkata Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 (Редактирано) Хааахаха са не само търг а и спаринг ще се полу4и!!! Аз идвам да гледам! Слагам 10лв за Тошо, щото е мноо голям и як Редактирано Януари 30, 2007 от Jorkata Цитирай
imperor Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Момче, ти явно си търговска душа... Такова барабанче не се продава доживот... Ако ще има спаринг, аз слагам 10 кинта за Кацко. И той не пада по-долу! Цитирай
AccesS Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 трябва да си много луд или много на зор с финансите за да го продаваш . въпреки това имаш лично съобщение. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Абе - какво стана с това барабанче ? Цитирай
kukls Отговорено Февруари 7, 2007 Автор Отговорено Февруари 7, 2007 както съм го закъсал от към пари барабанчето "очаква" всеки момент да си смени собственика. колкото и да не ми се иска и да отлагам май съдбата му е предрешила катцко да го млати Цитирай
Jorkata Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 Еми.....ай 4естито да му е, и да си го млати със здраве! И на теб и на вси4ки ни пожелавам да не се налага да продаваме инструментите си, защото са ни нужни пари!!! Успех!!! Цитирай
pacodonati Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 може и да греша,но от снимките които вийдам това барабанче не е recording custom,според мен аиде поздрави Цитирай
Recommended Posts